Ikarus-Maroshegy U17 – Lurkó UFC U17 6–0

Lurkó UFC U17.: Bögöly – Németh, Kovács, Sáfár, Neszlinger – Bíró, Belső, Krajczár, Péter – Vér – Németh N. Cserék: Varga, Nagy, Soós, Mikos. Vezetőedző: Seper Ákos.

Az első félidőben egyenlő erők küzdelmet láthattuk: mindkét kapu előtt sok-sok helyzet adódott, ám míg a székesfehérváriak berúgták ezeket, addig a mieink kihagyták. A fordulást követően a védekezésben elkövetett újabb hibákat megint gólokkal torolta meg az Ikarus, így megérdemelten nyerték meg a mérkőzést.

Kiegyenlített játék folyt az első játékrészben, mindkét csapat a támadásra helyezte a hangsúlyt, védekezésben azonban nagy bakikat követtünk el. Hiába volt kb. azonos számú helyzete mindkét csapatnak, a hajrában bő egy perc alatt két gólt is ajándékoztunk a fehérváriaknak. Ez az adakozókedv megmaradt a szünet után is... Ekkora hibákat egy jó együttes könyörtelenül kihasznál: négy gólt adtunk a hazaiaknak. Fizikálisan és sebességben ekkor már nagy különbség volt a csapatok közt. A hozzáállással nem volt gond, akartunk, de még a ziccereinket sem sikerült berúgnunk. Fizikálisan nem vagyunk megfelelő állapotban, a védekezésünkön javítani kell, lassan itt a rajt, ha nem kapjuk össze magunkat, problémáink lesznek a bajnokságban

 

– értékelt a találkozó után Seper Ákos, vezetőedző.