Ménfőcsanak ESK U17 – Lurkó UFC U17 3–0 (0–0)
Lurkó UFC U17: Bögöly (Kelemen, 80.) – Sabia, Sáfár, Neszlinger, Makkos – Kovács Á. (Varga T., 78.), Nagy Dávid (Pataki, 46.), Ágoston (Holtay, 78.), Varga M. (Fábián, 46.) – Vér, Péter. Edző: Molnár Károly.

Utolsó idei találkozónkon rögtön támadólag léptünk fel, két óriási lehetőség adódott előttünk, de mindkettő sajnálatos módon kimaradt. A Lurkó dominált, uralta a játékot, csak a hazai térfélen volt a labda, de nem sikerült a kapuba találni. Az első félidő utolsó 5 percében kiszabadultak a hazaiak, kaptak egy véleményes büntetőt is, ám ezt Bögöly Barnabás bravúrral hárította. Szünet után nagyot változott a meccs képe, kisebb lett a labdabirtoklásunk, míg a hazaiak pontrúgásokra apellálva megnyerte a mérkőzést: szabadrúgások és szöglet után talált be a fizikális fölényben lévő Ménfőcsanak.

Az U17-es regionális bajnokság Észak-nyugati csoportjában a hetedik helyen zárt a Lurkó U17 (2004-2005).

A futballt gólra játsszák, hiába játszottunk mi jobban – a labdarúgás ezen igazsága ma is bebizonyosodott. A játék képe alapján fordított is lehetett volna az eredmény, de ehhez meg kell tanulnunk a helyzeteket értékesíteni. Biztató a jövőre nézve, hogy játékben és a taktikai elemeket tekintve hétről-hétre egyre „több” a társaság, de még így is sok tanulnivalónk van. A fejlődő tendencia megfigyelhető, bízom benne, hogy ez jövőre szép eredményekben is megmutatkozik

– értékelt a meccs után Molnár Károly.

  • Csatolt dokumentumok