Az Illés Akadémia U12-es csapata október első vasárnapján Wildonban megnyerte a Styrian Trophy 16 csapatos nemzetközi tornát. A csapatok 8+1-es játékrendszerben játszottak. A csapat a tornán kilenc mérkőzést játszott és ebből nyolcon győztesen hagyta el a pályát. A selejtezőcsoportban hét mérkőzést játszottak a srácok, ebből hatot megnyertek.

Eredmények :
Illés AKA - SK Sturm Graz 2:0
Illés AKA - Fusballschule Raffl (schwarz) 3:0
Illés AKA - FNZ Weiz 4:0
Illés AKA - Fusballschule Linz 3:0
Illés AKA - Pellets WAC 2:0
Illés AKA - Klagenfurt AC 0:2
Illés AKA - SV Kapfenberg 3:0

A csoportban az első helyen végzett a csapat és így az elődöntőbe jutott a Klagenfurttal együtt. A harmadik helyen a Sturm Graz végzett. 17 gólt lőttünk és mindössze kettőt kaptunk és a kapott gólok száma már később sem változott.
Az elődöntőben a másik csoport második helyezettje volt az ellenfél. A rúgott gólok száma pedig tovább nőtt.

Illés AKA - LPS Satu Mare 4:0

A döntőben magyar derbi következhetett osztrák színfalak között, mivel a Ferencváros is sikeresen vívta meg a Klagenfurt elleni elődöntőjét.

Döntő :
Illés AKA - Ferencváros 1:0

Ezzel a srácok elhódították a torna győzelemért járó szép trófeát. Gratulálunk a csapat játékosainak és edzőjüknek!
Augusztus végén Csehországban, most Ausztriában sikerült tornát nyerniük!

Bosits Botond, Őri Krisztofer, Kelemen Mirkó, Molnár Levente, Tasnádi Áron, Kálócz Dávid, Meskó Márk, Söptei Bálint, Hende Dániel, Virág Ádám, Tóth Erik, Németh Bence, Klement Dávid
 

Szűcs János edző :

"Rendkívül büszke vagyok a csapatra, mert nem volt olyan meccs, amelyen nem mi irányítottunk volna, nem mi játszottuk volna futballt, pedig nagyon erős csoportunk volt az eldöntőről és a döntőről nem is beszélve. A kollégáktól is rengeteg dícséretet és gratulációt kaptunk! A motiváció és maga a csapat játéka, pedig kiváló volt! Nagyon egyben volt és van a társaság!"

A torna végeredménye :

1. Illés Akadémia
2. Ferencváros
3. LPS Satu Mare
4. Klagenfurt AC
5. SK Sturm Graz
6. JAZ GU Süd

  • Csatolt dokumentumok