Az U19-es (2002-2003) csapatunk a Csorna ellen játszott bajnoki mérkőzést még október elején. A Lurkó UFC 1–0-ra nyert, azonban egy rendkívül balszerencsés ütközés után Járfás Gergő a vállára esett. Mentőt voltunk kénytelenek hívni hozzá – és műtétre is sor került.

Tulajdonképpen szilánkosra tört a kulcscsontom. Megműtöttek, amit 3 hét szigorú pihenés követett, de napról napra jobban éreztem magam. Az osztálytársaimtól megkaptam a házikat, így a suliban sem maradtam le. Kéttucatnyi alkalommal jártam gyógytornán, aztán nekiálltam a kezemet és a felsőtestemet erősíteni – muszáj volt, hiszen a tétlen időszak alatt néhány kilót felszedtem. Úgy érzem, hogy a vállam teljesen helyrejött. Az elején még féltem: aztán szép lassan megpróbálkoztam a fekvőtámaszokkal is. Kellett az erősítés, hogy a vállam, az alkarom és a bicepszem ismét a régi formába kerüljön. Az orvosi kontrollok azt mutatták, hogy előbb forrott össze a csont, mint vártuk – a doki is elégedettnek tűnt. Vártam nagyon az újévet, hiszen tudtam, hogy elkezdhetem az edzéseket. Örültem nagyon, mindent együtt csinálhattam a srácokkal, a játékba is beszálltam. Siettetni nem szeretném a visszatérést, de nagyon bízom benne, hogy a bajnoki rajton ott lehetek!  

A Regionális Bajnokságban két elmaradt meccse van a Lurkónak: az Andráshida elleni idegenbeli, és a Ménfőcsanak elleni hazai találkozók. Még konkrét időpontok nincsenek, de a tervek szerint a tavaszra tervezett mérkőzéseket megelőzően rendezik meg ezt a kettőt.

 

  • Csatolt dokumentumok