A több mint két évtizede működő Lurkó UFC elsődleges célja a jövőben is a minőségi képzés és ezáltal a regionális központként működő Illés Akadémia számára játékosok nevelése. Mindezt felkészült szakmai háttérrel, remek nemzetközi kapcsolatokkal és rengeteg hazai és külföldi tornával mérkőzéssel segítjük elérni. A nálunk pallérozódó "lurkók" az elmúlt években játszhattak a legjelentősebb hazai gyermektornákon és eljutottak olasz, cseh, szlovák, szlovén, horvát és osztrák minőségi tornákra. Megmérkőztek a teljesség igénye nélkül a Bayern München, Juventus FC, AC Milan, Internazionale, Tottenham Hotspurs, Dinamo Zagreb, Borussia Dortmund, Red Bull Salzburg, Sparta Praha, Slavia Praha, Rapid Wien, NK Maribor, Crvena Zvezda stb. .... csapataival. 

Úgy gondoljuk ezekre nagy szükség van a képzésben, hiszen van hová fejlődnünk és a nemzetközi futball áramlatai nélkül ez nem működik. Ezért vállaljuk, hogy a kínálkozó lehetőségekkel élni próbáljunk!  Rengeteg nagyszerű élmény részesei voltak a nálunk nevelkedő gyerekek a kezdetektől fogva egészen napjainkig, Európában és hazai focipályákon egyaránt.

Nyilván nem mindenki fogja elérni az akadémia szintjét ők U19-es korosztályig a Lurkó UFC színeiben játszhatnak a különböző korosztályos bajnokságokban.

A Lurkóból indultak közül többen is bizonyították, hogy magasabb szinten is megállják a helyüket : Kovács István, Koman Vladimir, Jagodics Márk, Németh Márió, Rácz Barnabás, Jancsó András, Devecseri Szilárd stb. .... Egyik legújabb reménységünk Hegyi Krisztián tavasztól a West Ham Unitedban pallérozódik.

Várunk mindenkit, aki a világ egyik legnépszerűbb sportjában szeretné magát kipróbálni és szeretne a "lurkók" között megélni sok nagyszerű mérkőzést és közös élményt! Délutánonként benépesülnek az Illés Akadémia pályái, gyere közénk Te is!

A következő korosztályokban várjuk a jelentkezőket az alábbi és a plakáton található elérhetőségeken : 2015, 2014, 2013. 2012, 2011, 2010, 2009, 2008, 2007, 2006, 2005;

Kérjük követőinket és támogatóinkat a toborzó megosztására!

Köszönettel a Lurkó UFC vezetősége

Jelentkezés :

Takács Csaba, szakmai vezető 06/20/9597770

Jancsó András, ügyvezető : 06/30/9275981

Vargovics Zsolt, technikai vezető : 06/20/4288606

  • Csatolt dokumentumok