A Molnár Károly vezette U19-es (2003-2004) csapatunk három edzést követően csütörtökön a Győrújfalu vendégeként szerepel majd. Egyik társaság sem ikszelt még: három-három vereség mellett mi ötször nyertünk, ők háromszor.   

Janzsó László U17-esei (2005) öt edzésre jelentkeznek, aztán vasárnap ők is Győrújfaluba látogatnak. Mindkét gárda 9-9 pontot gyűjtött eddig a regionális U17-es bajnokság Észak-nyugati csoportjában. 

Hétfőtől csütörtökig – utóbbi napon kettőt – tart edzést az U16-os (2006) korosztályunknak Somlai Roland. A csapat szombaton a második körét kezdi meg a 14 fordulót felölelő őszi szezonban, és a DAC ellen játszanak a fiúk. Az „odavágón” 0–0 volt az eredmény.

Berning Adrián U15-ösei (2007) négyszer tréningeznek, szombaton pedig hazai környezetben fogadják a Haladás VSE együttesét.

Az U14-esek (2008) is városi derbit játszanak. Nagy Krisztián csütörtök kivételével minden hétköznap tart gyakorolást, aztán szombaton 10 órakor a Kenderesi utcában lesz a mérkőzés.  

A Joó Bálint vezette U13-as (2009) korosztályunk kedden Andráshidán játszik bajnoki meccset, vasárnap pedig fogadják a Haladást. Az U12-esek három edzés mellett szombaton a Gyöngyöshermán-Szentkirály rendezésében történő megyei bajnokikon lépnek majd pályára.  

Az U11-esek (2011) részére Vargovics Zsolt és Faggyas Milán szerda kivételével minden hétköznap tart edzést, majd vasárnap körzetközponti tornán szerepel a társaság Tapolcán.

Somfalvi Péter és Biegner Dániel U10-esei (2012) négyszer edzenek, szabadnapjuk a szerda lesz.

Az U9-es, U8-as és U7-es együtteseink, valamint az ovisok is a szokásos edzésprogram szerint készülnek, aztán vasárnap az Illés Akadémián vesznek részt a Bozsik-fesztiválon. 

  • Csatolt dokumentumok