U9-es csapatunk Pozsonyban járt a hétvégén egy ötcsapatos minitornán, ahol csak a játékon volt a lényeg.

 

Vargovics Zsolt edző :

 

"Érdekes és különleges lebonyolítású, ötcsapatos tornán vettünk részt Pozsonyban, a Slovan Bratislava meghívása alkalmából (Slovan Bratislava, Zbrojovka Brno, AS Trencin, Admira Wacker).

 

A különleges szabályokhoz (párhuzamosan két pályán játszottunk, ugyanazzal a csapattal, 4x30 perces játékidő, nem rögzítették az eredményeket, játékvezetők és büntetőterület nélkül, bepasszolással és/vagy bevezetéssel hozták játékba a labdát, stb.) nehezen alkalmazkodtunk és lassan vettük fel a mérkőzések ritmusát.

A Slovan Bratislava és az Admira Wacker, fizikálisan erősebb és gyorsabb csapatok. Ellenük nehezen tudtuk a labdát birtokolni, folyamatosan nyomás alá helyeztek minket és kihasználva a fizikai főlényüket, könnyen vették el a labdát tőlünk.

A másik két csapattal, szoros és kiegyensúlyozott mérkőzéseket játszottunk. Sokat birtokoltuk a labdát, igyekeztünk pontosan és tudatosan játszani, ami többször látványos és eredményes támadásokhoz vezetett.

Dicséret illeti a játékosokat, mert lelkesen és nagy akarással játszották végig az egész tornát!"

 

Keret: Szalay Bendegúz, Módly Samu, Rajtosics Hunor, Pék Zalán, Reiber Marcell, Molnár Barnabás, Polgár Ádám, Mihók Martin, Gombos Zalán, Vincze Dániel, Széplaki Sára, Bozzai Levente, Takács Dominik, Schepanski Noah, Schatzl Kristóf, Németh Ádám.

  • Csatolt dokumentumok