December első napján U9-es csapatunk Székesfehérvár felé vette az irányt, hogy a remek mezőnyt felvonultató, hagyományos Főnix Kupán mutassa meg tudását.

A mezőny hazai szinten elég rangos volt, hiszen csapatunk mellett ott volt a mezőnyben többek között a Budapest Honvéd, Vasas, Újpest TE, Mészöly Focisuli, Hirősép Kecskemét, Haladás VSE, Főnix gold FC, SC Sopron stb. - számszerint 14 csapat.

Csapatunk a B csoportban kezdte meg a tornát és négy győzelem mellett két szoros egy gólos vereséget könyvelhetett el.

Ezzel a helyosztókon az ötödik helyért játszhatott, amit meg is szerzett. Az idei első teremtornája a korosztálynak nem sikerült rosszul. A csapatban több a korosztályánal fiatalabb játékos is játszik, nyugodtan kijelenthetjük, nem epizódszerepre vannak kárhoztatva.

Eredmények :

Lurkó UFC - Főnix Gold FC 2:0 

Gól: Lajos Patrik, Lengyel Ágoston

Lurkó UFC - SC Sopron 2:0 

Gól: Hányi Bálint, Lajos Patrik

Lurkó UFC - Soroksár 3:1 

Gól : Kiss Benedek, Hányi Bálint, Lengyel Ágoston.

Lurkó UFC  - Vasas 0:1

Lurkó - Mészöly Focisuli 1:2

Gól: Lengyel Ágoston

Lurkó UFC - Újpest TE 1:0 

Gól : Kiss Benedek

A csapat a csoportban a harmadik helyen végzett és a másik csoport harmadikjával játszhatott a helyosztón.

5. helyért : 

Lurkó UFC - Főnix Gold FC 1:1 ( büntetőkkel 3:1 )

Gól: Kiss Benedek, Lajos Patrik, Kiss Benedek.

Hujber Gábor edző :

"Egy rangos tornán szerepeltünk, jó csapatok ellen játszhattunk sok mérkőzést. Nagyon elégedett vagyok a mutatott teljesítménnyel. Hozzáállásban kiemelkedőt nyújtottak a fiúk, bár ennek természetesnek kell mindig lennie. A játékunk a torna elején nagyon jól működött, mind védekezésben, mind támadásban szuper dolgokat láttam. A torna közepén tapasztaltam egy kis fáradságot, de ezen túllendültek a srácok és a végére ismét tetszetősen és eredményesen játszott a csapat! Mindenkit szeretnék kiemelni, hiszen mindenki a saját feladatát maximálisan végrehajtotta! Hétmeccset játszottunk, amiből ötször győztesen hagytuk el a pályát! Büszke vagyok a fiúkra!"

A csapat tagjai :

Laczi Milán, Molnár Bálint, Lajos Patrik, Lengyel Ágoston, Hányi Bálint, Kiss Benedek, Jankó Bulcsú, Anderkó Zalán, Horváth Dániel. 

Edzők : Hujber Gábor, Balogh Bence

A torna végeredménye :

1. Budapest Honvéd

2. Hirösép Kecskemét

3. Mészöly Focisuli

4. Vasas

5. Lurkó UFC

6. Főnix Gold FC .....

  • Csatolt dokumentumok