Ezúttal az U8-as korosztályunk lépett pályára a Styrian Trophyn, és  meggyőző játékkal megnyerték a tornát, ráadásul mindezt veretlenül érték el. és így elhozták a győzteseknek járó kupát. Játékosaink 10 mérkőzést vívtak és nyolc alkalommal nyertek, kétszer pedig döntetlent játszottak.
A tornát a nyolc csapatot számláló B csoportban kezdtük meg és meccsről meccsre haladtunk szépen az áhított cél felé. A tornagyőzelem azért nem feltétlenül volt eleve elrendelt, mivel a 16 csapatot számláló mezőnyben ott volt többek között a Sturm Graz, GAK Juniors, NK Maribor stb.

Eredmények :

Lurkó UFC - TSV Hartberg 2:0
Lurkó UFC - Youngsters Leibnitz 1:1
Lurkó UFC - NK Maribor 1:0
Lurkó UFC - JAZ GU Süd 3:0
Lurkó UFC - SV Wienerberg 3:0
Lurkó UFC - SV Kapfenberg 2:2
Lurkó UFC - SC Team Wiener Linien 1:0

A csoportban 17 ponttal az első helyen zártunk, és így a mezőny legjobb nyolc csapata közé kerültünk.
A negyeddöntőben szlovén ellenfél következett.

Negyeddöntő :
Lurkó UFC - HS Hoce Slivnica 1:0

Ott voltunk a négy között, és osztrák rivális várt ránk a döntőért, de nem leküzdhetetlen, és ezt be is bizonyították a gyerekek.

Elődöntő :
Lurkó UFC - SG Murtal 2:0

A fináléban korábbi csoportellenfelünk a Kapfenberg gárdája következett, akik a Sturm Graz csapatát búcsúztatták a negyeddöntőben. Az utolsó lépés következett, és ezt a lépést két nagyszerű góllal megtettük.

Döntő :
Lurkó UFC - SV Kapfenberg 2:1

Ez pedig azt jelentette, hogy U8-as lurkóink megszerezték első trófeájukat új edzőikkel. Mindenképpen elmondhatjuk : a tornagyőzelem önbizalomnövelésre tökéletes volt!
Jár a nagy gratuláció a srácoknak és edzőiknek!!

A csapat tagjai : Sóvári Dávid, Németh Levente, Németh Ádám, Lengyel Ágoston, Hányi Bálint, Jáger Noel, Horváth Máté, Pető-Takács Botond

A csapat edzői : Fider Ádám, Pados József

Fider Ádám edző :

"Nagyon elégedett voltam a srácok teljesítményével és hozzáállásával. Minden meccsen az elsőtől az utolsó percig kőkeményen hajtottak. Ez mindössze a második tornánk volt 6+1-es játékrendszerben és már sokkal jobban alkalmazkodtunk hozzá, mint az első tornán, mindenki fegyelmezetten figyelt saját pozíciójára és feladataira. Az 1:1 elleni játékot mind támadásban, mind védekezésben nagyrészt jól oldottuk meg. A legnagyobb pozitívum viszont az volt, hogy mindig azonnal megtámadtuk az ellenfél labdás játékosát, folyamatos nyomás alá helyezve ezzel az ellenfeleket és ez nagyban hozzájárult sikeres szereplésünkhöz. Elég ha csak a Slivnica elleni mérkőzést nézem, ahol úgy szereztünk gólt 9 másodperc után, hogy ellenfelünk kezdte a mérkőzést. Még rengeteg munka vár ránk a gyerekekkel, ám ezt a sikert nagyon megérdemelték, meglett az eredménye a szorgalmas és fegyelmezett edzésmunkájuknak."

A torna végeredménye :

1. Lurkó UFC
2. SV Kapfenberg
3. SG Murtal
4. TSV Hartberg
5. SC Team Wiener Linien
6. GAK Juniors
7. SK Sturm Graz
8. HS Hoce Slivnica

  • Csatolt dokumentumok