Csoportmeccsek: 

Lurkó - KAC   3:0 
gól: Lengyel Ágoston, Horváth Dániel 2 
Barátságos meccs( a tornán kívül a horvát csapat felkérésére a "büféből" álltunk össze egy plusz meccsre) 
Lurkó - Slaven Belupo  2:0 
gól: Lengyel Ágoston 2 
Lurkó - Youngsters Leibnitz  1:1 
gól: Tóth Noel 

Lurkó - Red Star Penzing   2:1 
Gól: Lengyel Ágoston, Kiss Benedek 
Lurkó - Maribor     1:3 
Gól: Lajos Patrik 
Lurkó - SV Liebenau   0:2  

A csoportból 1 góllal rosszabb gólkülönbséggel a 3. helyen jutottunk tovább.

Egyenes kieséses szakasz :
Lurkó -  Fussballschule Raffl   1:3 
Gól: Hányi Bálint 

Körhöcz György edző :
"Hét nap leforgása alatt a második nemzetközi tornánkon vettünk részt, ezúttal a grazi Raffl Labdarúgó Iskola szervezésében. a 24 csapatos tornán olyan utánpótlásképző központok vettek részt, mint a szlovén rekordbajnok Maribor, az utánpótlásáról is híres Sturm Graz és a Raffl Fussballschule, a horvát Slaven Belupo, valamint Magyarországról az MTK és ZTE. Mi itthon 5 az 5 ellen játszunk, ezen a tornán viszont minden csapatnak meg kellett küzdenie 7a7 elleni játékrendszerrel. A három magyar csapatból a ZTE elvérzett a csoportban, de szimpatikus futballt játszott, MI továbbjutottunk a csoportból, de a végül harmadik helyen végző Fusballschule Raffl megállított minket. Egy körrel később sajnos az MTK-t is. Tapasztalatszerzésnek nagyon jó torna volt, de a magas létszám miatt kevés mérkőzésen alakult ki színvonalas játék, inkább csak küzdelmes csaták zajlottak minden pályán. A végére teljesen elfáradtunk. 5 órakor keltek a srácok, ami az óraátállítás miatt 4 óra volt, lehet, hogy ez is az egyik oka volt annak, hogy koncentrációban hamar alább esett a fókuszunk. A csapatból kiemelni ma talán csak Jankó Bulcsút tudom. Ő végig kiegyensúlyozott teljesítményt nyújtott. Egy-egy mérkőzésre jött mástól is jó teljesítmény, de voltak gyengébb produktumok is. Ha az egész tornára akarom kivetíteni, akkor hiányzott az extra a csapatból. 

A tornán  a győzelmet a Team Wiener Lienien szerezte meg, remek játékkal, a Sturm Graz, Fusballschule Raffl, Maribor hármas elől. 
Gratulálok a srácoknak! "
 

Keret: Laczi Milán, Jankó Bulcsú, Lajos Patrik, Horváth Dani, Tóth Noel, Hányi Bálint, Lengyel Ágoston, Kiss Benedek, Molnár Bálint;

VálaszTovábbítás

  • Csatolt dokumentumok