Körhöcz György edző :

"Nagyszerűen megrendezett futsal tornán vettünk részt Grazban, ami mentálisan fejlesztésre is remekül hasznosítható volt. A játékosainkat felkonferálták, mindenki érmekkel és élményekkel gazdagodott. 

A tornán részt vett az osztrák első osztályú Hartberg és az Admira Wacker, a szlovén Maribor, valamint a Grazer Ak, Gleisdorf, Kapfenberg, Leoben illetve Mi. Az Admira és a Maribor játékban kiemelkedett a mezőnyből, de a többi csapatnál úgy tűnt előbbre járunk. 

A csoportból második helyen jutottunk tovább a kiesés szakaszba 2 győzelemmel és egy vereséggel. 

Lurkó - Gleisdorf  3:1  gól: Tóth Noel, Molnár Bálint, Lengyel Zalán
Szinte végig nálunk volt a labda, egy távoli szabadrúgásból kaptunk gólt. 

Lurkó - Admira Wacker  0:2 
Teljes mértékben fel tudtuk venni a versenyt ellenfelünkkel. Fizikálisan nagy csatát vívtunk, ezért az első 4-5 percben nem mindig tudott kialakulni folyamatos játék.  Bár az Admira irányította mérkőzést, a labdaszerzéseinkből rendre veszélyesen jöttünk ki, és gólhelyzetekig, kapufáig jutottunk. Amit nem tudtunk góllal befejezni, ezt sajnos az Admira kétszer is megtette. másfél perccel a vége előtt, miután egy büntetővel felérő kimaradt szabadrúgáson bánkódtunk, egy gyors indítással mögénk kerültek, és sajnos eldőlt ez a remek csata. 

Lurkó - Leoben  7:0  gól: Lengyel Zalán 3, Hányi Bálint 2, Tóth Noel 
A győzelmünk még ilyen arányban is megérdemelt, utólag kár, hogy nem spóroltunk be egy árva gólt a következő mérkőzésre. 

Lurkó - Grazer AK  0:1
A négyes döntőbe jutásért a házigazda Grazer AK csapatával találkoztunk, A 12 perces játékidő döntő többségében nálunk volt a labda, három-négy 100%-os ziccert alakítottunk ki, volt több előkészítetlen, elkapkodott lövésünk, mindezek ellenére ezen a meccsen egyszerűen nem tudtunk a kapuba találni. Nem úgy lelkes ellenfelünk, akik egyetlen, kiszorított szögből érkező kapura lövésükből betaláltak, így ők jutottak a legjobb négy közé. 

Nagyon sajnáljuk az utolsó mérkőzést. Sajnos a labdarúgásban ez nem példátlan. Talán kicsit izgultak is a srácok, de a játékuk alapján is megérdemelték volna, hogy a döntőben játszhassanak. Az önbizalmuknak mindenképp jót tett volna, de így is büszkék lehetnek magukra. A mérkőzéseinken végig sikerült nyomást gyakorolnunk, a labdakihozatalaink ültek, egy gólt sem kaptunk elvesztett labdából, valamint végre fizikálisan is fel tudtuk venni a versenyt,  egy csapat sem tudott átrohanni rajtunk. 
Támadásaink ötletesek voltak, helyenként szépen is játszottunk. Folyamatosan fejlődünk. 

Keret: JANKÓ BULCSÚ, Lajos Patrik, TÓTH NOEL, Hányi Bálint, Molnár Bálint, Horváth Dani, LENGYEL ZALÁN