Lurkó UFC U19 – Schott Lukácsháza U19 6–0 (3–0)
Lurkó UFC U19.: Kovács Dominik – Kovács Dániel, Lipics, Kiss L., Nemes – Janzsó, Séllei – Hajmási, Séfer, Kárász – Járfás. Cserék: Ágoston, Závecz. Edző: Janzsó László.
Gólszerzők: Járfás (2), Séfer (2), Ágoston, Závecz

Már mínuszok röpködtek, amikor a Lurkó U19-es (2002-2003) korosztálya kifutott az Illés Akadémia műfüves pályájára, ahol a Lukácsháza hasonló korosztálya ellen játszott felkészülési mérkőzést. Akaratban felvette a versenyt a mieinkkel a Gyöngyös-parti együttes, ám a kapuk előtt sokkal határozottabbak voltunk, így megérdemelten nyertünk.  

A múlt héten egy komoly felnőttfutballt bemutató csapattal találkoztunk, most pedig egy korban hozzánk hasonló együttessel. Az öltözőben felhívtam a figyelmet arra, hogy ez már-már bajnoki ritmusnak felelhet meg, hiszen ott is megvan a szórás az együttesek minőségében. Jó 60 percig tisztességesen futballoztunk. Játszottuk, amit elvártunk a csapattól. Voltak szépen felépített támadásaink, sok kényszerítőt alkalmaztunk. Többször a széleken vezettünk támadásokat, jó beadásokkal operáltunk, sok ügyes megoldással vetettük észre magunkat. A kapunk nem igazán forgott veszélyben, a védelemmel elégedett lehettem ma, amihez a középpálya szűrése is kellett – ez a csapatrész is jól működött. Ami nem tetszett, az az, hogy bő egy óra után leálltunk, talán egy kicsit elragadott bennünket a hév. Örülök a visszatérő játékosainknak – fokozatos terheléssel szeretnénk elérni azt, hogy ismét a régi formájukban futballozzanak ők is

– fogalmazott a mérkőzést követően Janzsó László, az együttes edzője.

  • Csatolt dokumentumok