Pápai ELC U17 – Lurkó UFC U17 2–1 (0–0)
Lurkó UFC U17.:
Bögöly (Kelemen, 70.) – Belső, Sáfár, Neszlinger, Kopácsi – Nagy Dominik (Sós, 61.), Varga Máté, Horváth B., Péter – Varga D., Vér. Edző: Molnár Károly.
Gólszerző: Varga Máté (71., 1–1)

Jó szériával a háta mögött várta a Lurkó U17-es csapata a pápai találkozót, hiszen legutóbbi négy meccsén 10 pontot gyűjtöttek a zöld-feketék. Ezen a találkozón inkább a hazaiak akarata érvényesült, igaz az első félidőben ez az eredményben nem tudott megmutatkozni. Fordulás után előnybe került a PELC, ám második félidő közepén Varga Máté 20 méteres bombaagóljával egyenlíteni tudtunk. Sajnos az ikszet csak nagyon rövid ideig tudtuk tartani: másfél perc alatt újra a pápaiaknál volt az előny, és ezt már nem engedték ki a kezeik közül.

Az első félidőben védekezésre voltunk kénytelenek berendezkedni a rendkívül gyors hazaiakkal szemben. A védelem – kapusunkkal az élen – remek teljesítményt nyújtott ebben a periódusban. Sajnos az előrejátékban a szünet után sem tudtunk sokat felmutatni, a minőségi játékosokkal operáló Pápa meg is tudta szerezni a vezetést. Váratlanul, ám annál szebb találattal tudtunk egyenlíteni, de az ikszet megtartani már nem sikerült. A hazaiak megérdemelten győztek, nekünk 1–2-nél már volt erőnk az egyenlítéshez. Ennek ellenére a csapat becsülettel küzdött, Bögöly Barnabás, Belső Bence és Sáfár Balázs pedig átlag feletti produkciót nyújtott

– nyilatkozott a mérkőzést követően Molnár Károly ifjúsági szekcióvezetőnk.

  • Csatolt dokumentumok