U11 FSR Indoormasters - Gleisdorf

Csoportmérkőzések :

Illés AKA-Lurkó - Fusballschule Raffl 4:1

Illés AKA-Lurkó UFC - Flyeralarm Admira Wacker 2:0

Illés AKA-Lurkó UFC - NK Slovenska Bistrica 2:1

Illés AKA-Lurkó UFC - TSV Hartberg 4:1

Csapatunk pontveszteség nélkül, csoportgyőztesként jutott a legjobb nyolcba.

Negyeddöntő :

Illés AKA-Lurkó UFC - NZ Gleisdorf 6-1

Elődöntő :

Illés AKA-Lurkó UFC - NK Slovenska Bistrica 0:3

Bronzmeccsen :

Illés AKA-Lurkó UFC - SK Sturm Graz 1:2

Szűcs János edző :

"Egy rendkívül színvonalas tornán szerepeltünk a Raffl Fussballschule meghívásának köszönhetően.

A csoportmeccseink nagyon jól sikerültek, magabiztosan vettünk minden akadályt. Kiemelkedett a Bistrica elleni meccsünk, fizikális fölény, rengeteg párharc, ütközés valamint sportszerűtlen viselkedés jellemezte ellenfelünket.

A négy közé jutást egy  sima győzelemmel abszolváltuk. Következett az elődöntő.

Ismét a Bistrica csapata következett, ezen a mérkőzésen visszavágtak az előző vereségükért, azonban itt sajnos szó szerint is ez történt, durván, alattomosan játszottak. Nem akartak játszani, egy céluk volt, hogy félelmet keltsenek, ami sikerült is.....

A bronzmeccsen kicsit megtépázva ugyan, de egy jó meccset játszottunk a Sturm Grazzal, az elején kaptunk két gólt, után hiába tettünk meg mindent, csak szépíteni sikerült, így negyedikek lettünk.

Külön említést érdemel, hogy a Mészöly Focisuli MTK csapatával baráti viszony alakult ki, egy öltözőben öltöztek a gyerekek és egymásnak is  szurkoltak példát mutatva, hogy így is lehet! Zúgott a csarnokban a Ria Ria Hungária ! Szép volt !

Összegzés :

Játékunkra nem lehet panasz, kreatív támadásokat vezettünk, élményszámba menő góloktat rúgtunk, a védekezésben jól szűkítettük a teret, nem tudtak mögénk kerülni.

Mivel nagy volt a terem, érvényesült a kombinatív, labdát birtokló játék,ez pedig kedvezett nekünk, kevesebb volt a párharc, a Bistrica kivételével.

Nagyon szeretném a fiúkat megdícsérni, mivel egy ilyen erős és fárasztó tornán, magas szinten, maximális akarattal játszottak!"

A torna végeredménye :

1. FK Austria Wien

2. NK Slovenska Bistrica

3. SK Sturm Graz

4. Illés AKA - Lurkó

5. MTK Budapest

6. Flyeralarm Admira ......