„Nemzetközi tornán szerepeltünk a hétvégén, osztrák, cseh, szlovák és magyar csapatok részvételével Malackyban. Esős, hűvös időjárásban és sáros, vizes, mély talajú pályán játszottunk egész nap.

 

Eredmények:

Lurkó- Illés Akadémia – SV Parndorf 3:0

Lurkó- Illés Akadémia – Sparta Brno 2:2

Lurkó- Illés Akadémia – Akademia Senec 2:1

Lurkó- Illés Akadémia –SK Nova Dedinka 2:1

Lurkó- Illés Akadémia –Spartak Trnava 1:0

 

A csoportmérkőzések során igyekeztünk sokat birtokolni a labdát, dominálni a mérkőzések alatt. Labdakihozatalainkat döntő többségében sikeresen oldottuk meg, míg a támadásainkat főleg a széleken dolgoztuk ki és ezáltal alakítottunk ki gólhelyzeteket. A gólhelyzeteknél kapkodtuk és így egy-egy mérkőzést szorossá tudta tenni az ellenfél.

 

 A negyeddöntőben egy szlovák akadémia csapatával találkoztunk, akik nagyot küzdöttek ellenünk, sokszor keresték az egymás elleni harcot.

 

Lurkó- Illés Akadémia – Akademia Senec 3:2

 

Az elődöntőben ismét a nagyszombati csapattal találkoztunk. Magas színvonalú és küzdelmes mérkőzésen igazságos eredmény született. Mindkét csapat megérdemelte volna a döntőbe kerülést, ez végül büntetőrúgásokkal nekünk sikerült.

 

Lurkó- Illés Akadémia –Spartak Trnava 1:1 (2:1 büntetőkkel)

 

A döntőben a csoportból már ismert brnoi csapattal játszottunk. A fizikálisan erősebb és magasabb ellenfél az első perctől kezdve erőszakosan, keményen és gyorsan játszott ellenünk. Sajnos mi nagyon fáradtan és lassan mozogtunk, ezért megérdemelten nyerte meg a mérkőzést és ezzel a tornát a cseh csapat.

 

Lurkó- Illés Akadémia – Sparta Brno 1:3

 

A tornán három játékosunk kapott különdíjat, Mihók Martin ( a torna legjobb játékosa ), Lakatos Krisztián ( játékvezetők  választása által csapatunk legjobbja ), Bozzai Levente ( edzők választása által a csapatunk legjobbja).

 

A torna végeredménye:

1.      Sparta Brno

2.      Lurkó- Illés Akadémia

3.      Spartak Trnava

4.      SK Sigma Olomouc

5.      Petržalka Akadémia…

 

Keret: Szalay Bendegúz, Széplaki Sára, Reiber Marcell, Győrvári Levente, Módly Samu, Vincze Dani, Mihók Martin, Lakatos Krisztián, Bozzai Levente, Polgár Ádám, Pék Zalán, Gombos Zalán, Schepanski Noah.

 

Edző: Vargovics Zsolt, Lengyel Miklós

  • Csatolt dokumentumok