"Szép környezetben, nagyon jó időjárási körülmények között zajlott Wildonban a Styrian Trophy U10-es torna október 13-án.

Több országból (Németország, Szlovénia, Románia, Magyarország és Ausztria) érkeztek csapatok - számszerint 28 -, ami biztosította a torna színvonalát.

Nagyon jó, izgalmas és látványos mérkőzéseket játszottunk.

A csoportmérkőzések során domináltunk és irányítottuk a játékot, folyamatosan kontroll alatt tartottuk a mérkőzéseket. Labdabirtoklásban az ellenfelek előtt jártunk, labdaszerzéseinkkel megakadályoztuk, hogy kibontakozzanak és támadásokat építsenek. Sok gólhelyzetet alakítottunk ki, de pontatlanok és határozatlanok voltunk a kapuk előtt (a két döntetlen is ennek köszönhető).

 

Csoportmérkőzések :

Lurkó UFC - FC Kapellerfeld (osztrák) 2:0
Lurkó UFC - FC Hammerau (német) 0:0
Lurkó UFC - UFC Nagykanizsa 2:0
Lurkó UFC - Dinamic Baia Mare (román) 4:0
Lurkó UFC - NK Aluminij (szlovén) 2:1
Lurkó UFC - Fusballschule Raffl (osztrák) 1:1

 

A következő körben egy gyors, agresszív bécsi csapattal játszottunk (FAC Wien), akiket szép és gyors játékkal sikerült legyőznünk.

Lurkó UFC - FAC Wien 3:1

 

A negyeddöntőben a Ferencváros következett. Szerintem a torna legjobb és legizgalmasabb mérkőzését láthatta a szépszámú közönség. Nagyon jól játszott mindkét csapat, lendületes és látványos támadások jellemezték a mérkőzést. Nekünk sikerült a gólhelyzetekből többet értékesíteni, így mi jutottunk be a négy közé.

Lurkó UFC - Ferencváros 3:1

 

Az elődöntőben fáradtan és lassan játszottunk, a büntetőknél nem tudtunk koncentrálni és ezzel nem jutottunk be a döntőbe.

Lurkó UFC - SK Fürstenfeld 0:0

 

A 3. helyért lejátszott mérkőzésen a Mészöly Focisuli megérdemelten nyert, jobban akarták a győzelmet.

Lurkó UFC - Mészöly Focisuli 0:1

 

Gratulálok a játékosoknak! Lelkesen és nagy akarással játszották végig a mérkőzéseket.

 

Keret :

Takács Dominik, Rajtosics Hunor, Molnár Barnabás, Lakatos Krisztián, Szalay Bendegúz, Széplaki Sára, Németh Ádám, Módly Samu, Mihók Martin, Vincze Dániel, Bozzai Levente

 

A csapat edzői : Vargovics Zsolt, Lengyel Miklós

 

A torna végeredménye :

1. SK Sturm Graz

2. SK Fürstenfeld

3. Mészöly Focisuli

4. Lurkó UFC

  • Csatolt dokumentumok