A Vas megyei U11-es futsalbajnokság 2. fordulójában is négy mérkőzést játszott le a Lurkó UFC U11-es (2010) csapata. Vargovics Zsolt a Schepanski Noah – Lakatos Krisztián, Vincze Dániel, Mihók Martin, Győrvári Levente, Polgár Ádám, Rajtosics Hunor, Székely Máté kerettel utazott Répcelakra. A Kőszegi Lóránt FC „B” együttesét 11–0-ra győzték le a zöld-feketék, a góljainkon öten osztoztak (Lakatos 3, Székely 3, Polgár 2, Mihók 2 és Rajtosics). A Vasvár VSE ellen még nagyobb arányú győzelmet arattak a gyerekek (12–0, góllövők: Polgár 4, Székely 3, Rajtosics 3, Mihók 2). Harmadikként a Kék Sünikkel játszottak a mieink, őket 11–2-re sikerült megverni (Rajtosics 4, Székely 2, Polgár 2, Mihók 2, Lakatos), míg a zárófordulóban – napi gólcsúcsot elérve – 13–1 győztük le a Tápláni KSK gárdáját (Rajtosics 3, Lakatos 3, Székely 2, Polgár 2, Győrvári, Vincze, Mihók).  

A mérkőzések során sokat birtokoltuk a labdát, gyorsan és lendületesen játszottunk. Rengeteg gólhelyzetet alakítottunk ki az ellenfelek kapuja előtt, és ezekből szép találatokat értünk el. A játékosok nagyon élvezték a játékot, jól szórakozás volt ez az edzések mellett

– mondta Vargovics Zsolt a tornát követően.

A 2. forduló után a Lurkó UFC 100%-os teljesítménnyel, 24 ponttal áll a bajnokság élén. A mieinket a Kék Sünik követik 13 ponttal, harmadik a Kőszeg nyolccal. A Vasvár a negyedik (7), a Táplánszentkereszt (6) az ötödik.

  • Csatolt dokumentumok