Lurkó UFC U19 – Andráshida U19 4–2 (3–0)
Lurkó UFC U19:
Bögöly – Sabia, Lipics, Sáfár, Ágoston – Kiss L., Tóth N. – Péter, Horváth B., Makkos – Kárász. Vezetőedző: Molnár Károly.
Gólszerzők: Kárász (7., 1–0), Péter (28., 2–0), Horváth B. (34., 3–0), Lipics (52., 4–0)

A középmezőny elején lévő Lurkó fogadta a négy hellyel hátrébb lévő Andráshidát, és a mieink mielőbb szerették volna tudatosítani a zalaiakkal, hogy ma nem lehet esélyük. A gólok sorát egy bomba nyitotta meg: Kárász Noel 20 méterről zúdította a labdát a kapuba (1–0). Egy szemre is tetszetős támadás végén Péter Dominik duplázta meg a Lurkó-előnyt, míg nem sokkal később Horváth Botond érintés nélkül talált szögletből a kapuba, úgy tűnt, eldőlt a három pont sorsa (3–0). Makkos Máté szögletét Lipics Máté váltotta gólra a szünet után, végleg pontot téve a lényeges kérdésekre. Ezek után azonban az Andráshida két perc alatt kétszer is betalált, ám több gól már nem született, a Lurkó 4–2-re győzött és biztosan őrzi 5. helyét a tabellán.

Fűtött bennünket a tavalyi vereség után a bizonyítási és visszavágási vágy. Az első perctől kezdve mi domináltunk, szó szerint a futballra helyeztük a hangsúlyt, míg a vendégek fizikálisan voltak jók – de a játékban egyértelműen felülmúltuk őket. A vezetőgól után is a mi akartunk érvényesült. A szünet után egy darabig még mindig mi voltunk a jobbak, begyakorolt figura után végleg eldőlt a mérkőzés. Alábbhagyott azonban a figyelmünk a négygólos előny tudatában: egy szöglet után szépítettek a vendégek, majd egy egyéni hiba után kettőre csökkent a különbség. Ezek után több ziccerünk is volt, de újabb gólt nem értünk el, azonban így is megbecsüljük a győzelmet. Nem szabad lazítani 4–0 után sem, de a győzelmünk nem forgott veszélyben. Szeretnénk már ezt a szezont veretlenül lehozni

– nyilatkozta Molnár Károly a találkozó után.

  • Csatolt dokumentumok