A Csikortás Dávid vezette U7-es (2015) korosztályunk az egyik résztvevője a Sárvár FC téli teremtornájának. A mieink a Tapolca IAC VSE, a Foci FC Sárvár, a Soproni FAC és a rendező Sárvár FC ellen szerepelnek. A játékidő 12 perc lesz, 3-3 fő szerepel, díjazzák a legjobb játékost és a gólkirályt is.

Nyolc csapatot vonultat fel az U9-esek tornája. A Balogh Bence vezette Lurkó UFC a B-csoportba került, ahol a Foci FC Sárvár, a Csornai SE és a Körmendi FC lesznek az ellenfeleink. Az elődöntőbe a négyes két elsője jut. Itt a találkozók már 15 percesek, 4+1-es felállásban játszanak a fiúk. Ebben a korosztályban a legjobb játékos és a gólkirály mellett a legjobb kapus is különdíjban részesül.

Tíz együttes indul az U11-eseknél. Vargovics Zsolt együttese, a Lurkó UFC U11 (2011) az A-csoportban a Győr-Moson-Sopron megyei Vitnyéd SE mellett a Körmendi FC, a Csornai SE és a Sárvár FC ellen fog játszani. Az első és a második helyezett kerül majd a torna elődöntőjébe, ezek győztese szerepel majd a döntőben.

Az U7-esek és az U9-esek játéknapja a szombat, míg az U11-eseké a vasárnap lesz.

A tornát a szülők és nézők védettségi igazolvánnyal tekinthetik meg, a maszk használata kötelező.

  • Csatolt dokumentumok