Csornai SE U13 – Lurkó UFC U13 0–4 (0–1)
Lurkó UFC U13.: Répcei – Somogyi-Rezner, Horváth S., Csóri, Károly – Vecsera, Geller, Iváncsics – Paizs, Takács M., Haág. Cserék: Varga B., Szabó K., Rétközi Cs. Edző: Hujber Gábor.
Gólszerzők: Haág (2), Varga B. (2)

A két hellyel és két ponttal mögöttünk álló Csorna csapatához látogatott a Lurkó UFC U13 (2008). Remekül kezdte a meccset a zöld-fekete társaság: az első veszélyes támadásunkat gólra váltottunk. Kellemetlen ellenfélnek bizonyult a hazai csapat, sok párharcra kényszerítettek minket, inkább a küzdelem dominált ezek után. A második játékrész elején a játékvezető rendkívül véleményes szituációban Csóri Ádámnak a piros lapot mutatta fel, így fél órát emberhátrányban voltunk kénytelenek játszani. A csapat viszont nagyon jól reagált, hiszen a védekezésünk tökéletesen működött, emellett pedig precíz kontrákat vezettünk, ezeket gólra váltottuk, és megérdemelten nyertünk.

A Lurkó – megismételve a tavaly novemberi hévízi 4–0-át – idénybeli gólcsúcsot állított be, és megerősítette helyét a középmezőnyben. 

Egy igazi rangadó volt, kellemetlen ellenfél ellen. A védekezésünkkel nagyon elégedett vagyok, hiszen helyzete sem volt a hazaiaknak az egész meccsen. A labdakihozatalunk viszont nem működött. A második félidőben erős szembeszéllel játszottunk így a játékfelépítés szinte lehetetlen volt. A helyzeteinket mintegy 100%-os arányban használtuk ki, ez kiemelkedő ezen a szinten. A bírói ténykedés viszont minősíthetetlen volt, de ezzel is még küzdöttek a srácok, és megérdemelten vittük haza a három pontot

– mondta a találkozót követően Hujber Gábor.

  • Csatolt dokumentumok