Lurkó UFC U17 – TARR Andráshida U17 2–0 (0–0)
Lurkó UFC U17:
Nagy D. – Neubauer (Rosta, 64.), Kevy, Szabó B. (Kacsó, 84.), Karáth– Dénes (Verebélyi, 52.), Nemesvári, Szár, Katona (Vajda, 46.) – Mesics-Leiner, Késmárki (Molnár M., 84.). Vezetőedző: Somlai Roland.
Gólszerzők: Mesics-Leiner (47., 1–0), Késmárki (66., 2–0) 

A mai mérkőzés fontos erőpróba volt számunkra. Mind a múlt heti vereség miatt, mind a tavaszi helyezéseket illetően. Legutóbb Zalaegerszegen nem tudtunk nyerni, igy emiatt is szerettünk volna ma eredményesen futballozni. Az ellenfelünk biztos védekezésre alapozza a játékát, nem adták könnyen magukat. Az első félidőben magunkhoz ragadtuk a kezdeményezést, de nem sikerült betalálni. Mesics-Leiner Félix többször ért fel a kapu elé, de itt még elmaradt a befejezés. Késmárki Sándornak is volt egy távoli lövése, ez a felső lécről a gólvonalra pattant.

A srácok átérezték a meccs fontosságát, igy szünet után még jobban rákapcsoltunk. Mesics-Leiner Félix jó 30 méterről gyönyörű szabadrúgásgóllal szerezte meg a vezetést. Ezután egy jó darabig kiegyenlített mezőnyjáték folyt, majd Késmárki Sándor ismét távoli lövésre szánta el magát és itt már nem maradt el a gól. Lövése a kapufáról a gólvonal mögé vágódott, 2–0. Ezután már a biztos védekezésre váltottunk, igy nem változott az eredmény. A csapatvédekezés a visszatérőkkel megoldódott, remekül tették a dolgukat a fiúk!

Úgy gondolom nagyon megérdemelte a csapat ezt a győzelmet. A tavasszal szerény, lelkes, futballozni szerető kerettel, sztárallűrök nélkül, nagyon szépen teljesítünk. Mindenki, aki kitartott a csapat mellet, próbál élni az adódó lehetőséggel, és nem a külsőségekkel foglalkozik. Készülünk az utolsó bajnokinkra, ahol a tavaszi első helyért (is) lépünk pályára

– fogalmazott Somlai Roland.

  • Csatolt dokumentumok