ESK-Ménfőcsanak U19 – Lurkó UFC U19 2–3 (0–1)
Lurkó UFC U19: Bögöly – Sabia, Lipics, Nemes, Ágoston – Kiss L., Vér – Péter, Tóth N. (Neszlinger, 77.), Makkos (Závecz, 53.) – Kárász. Vezetőedző: Molnár Károly.
Gólszerzők: Vér (12., 0–1), Tóth N. (66., 0–2), Kárász (77., 0–3)

Utolsó előtti idegenbeli találkozóján Ménfőcsanakra utazott a Lurkó UFC U19-es (2003-2004) csapata. Novemberben gyors gólváltás után 1–1-es döntetlen született Szombathelyen – érdekesség, hogy nekünk ez az egyetlen hazai ikszünk.

Az erős és magas felépítésű hazaiak ellen igyekeztünk a földön tartani a labdát, és a harmadik ziccerünket már értékesítettük: Vér Kristóf talált be. A hazaiak felívelésekkel kísérleteztek, de ezeket a labdákat mi szedtük össze. A szünet után még eredményesebbek voltunk. Nagyszerű, formás akciók végén újabb gólokat szereztünk: Tóth Nimród ballal, míg Kárász Noel szép centerjáték után talált be. Eldőlt a mérkőzés, ám az utolsó percekre túlontúl kiengedtünk, így közelebb tudott kerülni a ménfőcsanaki gárda, ám a győzelmünk nem forgott veszélyben. A Lurkó UFC U19 megerősítette ötödik helyét két fordulóval a bajnokság vége előtt.

Nagyon kellemetlen stílusú ellenféllel találkoztunk, akik a párharcokra helyezték a hangsúlyt. Szikrázóan keményre sikeredett a mérkőzés, de azért a játék diadalmaskodott. Játszottunk, helyzeteket alakítottunk ki. A vezetésünk után is az ívelésekre, és a magas csatáraikra játszott labdákkal próbálkoztak a hazaiak, ám ez nem vezetett eredményre. Újabb gólok szereztünk a II. félidőben: a sok-sok helyzetből kettőt értékesítettünk. A háromgólos előnyünk után könnyelműre vettük a figurát, pillanatok alatt két gólt szereztek a csanakiak, kialakítva a végeredmény. Bánt, hogy kiengedtünk, így úgy tűnhet, szoros lett az eredmény, pedig sima volt a mérkőzés

– mondta Molnár Károly a találkozó után.

  • Csatolt dokumentumok