Lurkó UFC U17 – III. Kerületi TVE U17 0–6 (0–4)
Lurkó UFC:
Répcei (Mayer, 46.) – Tancsics (Polgár B., 78.), Ilnicki, Csóri, Baldauf (Révész, 46.), Rosta B. (Paukovits, 78.) – Biró B., Kovács, Kálócz, Bertha (Kovács F., 46.) – Szabó B. Vezetőedző: Nagy Krisztián.

Az U17-es Regionális Kiemelt bajnokság Nyugati-csoportjának második helyezettje, a III. Kerület volt a vendégünk. Az idegenbeli mérkőzésünkön hat találhatott kaptunk, amiben akkor gyermeteg egyéni hibák játszottak közre. Sajnos ezt a mai mérkőzésre is áthoztuk. Az első félidőben volt egy Répcei-bravúr, és több alkalommal is megúsztunk nagy védelmi hibákat is. Emellett Szabó Bence helyzetfelismerése után volt egy kapufánk, és pár olyan helyzet, amikor ismét nem a lövést választottuk.

Első találatuknál egy fogható pontrúgás után nem értünk oda a kipattanóra. A bekapott második a találat után érezhetően összecsuklott a csapat, és sajnos plusz segítség nem érkezett. Ilyenkor a csapaton belüli kommunikáció és egymás biztatása tartást adhatna. Lassan és körülményesen reagáltunk az előttünk adódó lehetőségekre is, bár ezek nem feltétlen kecsegtettek volna gólszerzéssel, a gyors gondolkodás és a gyors helyzet megoldás segíthetett volna. A találkozót így a vendégek 6–0-ra nyerték meg.

Igyekeztünk felkészíteni a játékosainkat az ellenfél erősségeire, és úgy gondolom 45 percig tartottuk magunkat. Bosszantó látni, hogy nem tanulunk a saját hibáinkból. Még bosszantóbb, hogy négy rögzített helyzet után kaptunk közvetlen találatot, mindegyiket súlyos egyéni technikai és helyezkedésbeli hiba előzte meg. Sérüléssel játszó játékosaink tehermentesítése miatt a félidőben váltani voltunk kényszerűek. Sajnálatos módon a csapat tartása is megrogyott. Jogos elvárás lenne, hogy a lehetőséget kiérdemlő játékosok a legjobb tudásuk szerint, pihenten, koncentráltan és bizonyítási vággyal lépjenek pályára. Ebből jó pár feltétel nem volt ma sem adott. Biztos mindenki unja már, de ez az osztály nem engedi meg az ilyen minőségű játékot, főleg nem lehet ezzel előrukkolni a második helyezett ellen. Pontos, gyors labdaátvétel, pontos passzok – ezek nélkül nincsen minőségi labdarúgás. Ma fizikálisan és döntően fejben is nagyon elfáradtunk. Problémaink ellenére nagyobb tartást vártam volna hazai pályán az egész csapattól. A helyes mentalitás visszatérését várom a héten a fiúktól

– mondta a vezetőedző, Nagy Krisztián.

 

 

  • Csatolt dokumentumok