SC Sopron U14 – Lurkó UFC U14 5–0 (1–0)
Lurkó UFC U14:
Palatin – Sántha, Takács D., Guba, Kraller – Nagy B. (Berta, 61.), Bozzai, Vincze, Pencz (Kiss B., 67.) Polgár Á. – Szalay.  Vezetőedző: Farkas Gábor.

A dobogó alsó fokán tanyázó SC Sopron vendége volt a Lurkó UFC U14 (2010) – voltak hiányzói bőven Farkas Gábornak.

Az első félidő betartották a srácok az első félidőben az utasításokat. Balszerencsés módon egy lövés utáni kipattanóból találtak be a soproniak a 25. percben. Az első fél órában nagy nyomást helyezett ránk a Sopron, majd a 30. perc után már mi is eljutottunk a támadózónába. Akár egyenlíthettünk volna, Polgár Ádám nagy lehetőségénél azonban menteni tudtak a piros-fehérek.

Egy gyors támadással indítottuk a második félidőt, Vincze Dániel ziccerénél nagyot védett a hazai kapus, míg az ellenakcióból az SC Sopron szerzett újabb gólt. Magasan védekeztünk és elmaradt a visszarendeződésünk, így az 56. percben már 3–0-ra elhúztak a hazaiak, úgy tűnt, el is dőlt ezzel a találkozó. Jól hoztuk ki a labdát, de nem tudtunk váratlant húzni, így mi nem tudtunk gólt szerezni, ellenben a hazaiak még kétszer is. Túlzó a különbség, a soproniak 5–0-ra nyertek.

Az egész első játékrészre elmondhatom, hogy rendkívül fegyelmezetten futballoztunk, a srácok tartották magukat a megbeszéltekhez. 1–0 után még az első félidőben is, majd a második elején is volt nagy lehetőségünk az egyenlítésre – ezek kimaradtak, sőt, utóbbi ellentámadásából már kettőre nőtt a különbségünk. Az egyéni hibák számát kell hétről hétre csökkentenünk. Tudom, hogy előre fogunk lépni, ehhez fizikális kell még fejlődnünk. Két fontos találkozó vár még ránk, ezeket céljaink elérése érdekében meg akarjuk nyerni

– mondta Farkas Gábor vezetőedző.

  • Csatolt dokumentumok