A Vas megyei futsalbajnokság U11-es korosztályának első fordulójára a Répcelaki Sportcsarnokban került sor. Vargovics Zsolt az alábbi keretet játszatta: Rajtosics Hunor, Molnár Barnabás, Takács Dominik, Sántha Zalán, Gombos Zalán, Székely Máté, Pencz Milán, Mihók Martin, Módly Samu, Pék Zalán, Szakács Benedek, Széplaki Sára, Vincze Dániel.

A mieink teljesítménye kimagaslott a csoportban, nagyon fölénnyel nyertük meg a találkozóinkat.

Eredmények:

Lurkó UFC – Tápláni KSK 8–0 (gólszerzők: Rajtosics 3, Mihók 2, Takács, Molnár, Pék)

Lurkó UFC – Kék Sünik ULC Körmend 8–1 (gólszerzők: Szakács 2, Molnár 2, Rajtosics, Mihók, Módly, Sántha)

Lurkó UFC – Vasvár VSE 9–0 (gólszerzők: Rajtosics 3, Mihók 3, Pencz, Pék, Sántha)

Lurkó UFC – Kőszegi Lóránt FC „B” 10–0 (gólszerzők: Rajtosics 5, Mihók 3, Takács, Gombos)

A csapattól gyors, lendületes és pontos játékot kértem. Mind a négy mérkőzésen mi birtokoltuk többet a labdát, domináltunk a játék során. Folyamatosan nyomás alá helyeztük a vetélytársakat, nem engedtük kibontakozni őket. A játék főleg az ellenfelek térfelén zajlott, néha-néha jutottak el a kapunkig. Sok kreatív támadást vezettünk, szép gólokat szereztünk. A csapat megmutatta, hogy egy másik sportágban is tud eredményesen és kombinatívan játszani, amihez gratulálok

– mondta a tornát követően Vargovics Zsolt, vezetőedző.

A tornát a Lurkó UFC veretlenül nyerte meg, a második helyen a Kék Sünik 7 ponttal, de jobb gólkülönbséggel, mint a Kőszegi Lóránt FC „B” csapata. Negyedik lett a Vasvár, ötödik pedig a Tápláni KSK. Folytatás decemberben. 

  • Csatolt dokumentumok