Nebuló-KSE U14 – Lurkó UFC U14 2–8 (2–3)
Lurkó UFC U14:
Répcei (Szalai-Horváth, 41.) – Kálóczi, Somogyi-Rezner (Vecsera, 18.), Horváth S., Kovács F. – Ulrich (Tóth A., 65.), Geller, Csóri – Varga B., Polgár, Takács M. Vezetőedző: Nagy Krisztián.
Gólszerzők: Geller (7., 1–1; 79., 2–8), Polgár (28., 2–2; 37., 2–3), Varga B. (42., 2–4; 53., 2–6), Vecsera (50., 2–5), Tóth A. (70., 2–7)

Kapuváron szerepelt az U14-es Regionális bajnokság Észak-nyugati csoportjában a Lurkó UFC. Nagy Krisztián együttese pocsékul kezdte a meccset, öt perc után már a hazaiak vezettek – ezt még kiegyenlítettük, de bő tíz perc után már megint a Kapuvárnál volt az előny. Mélységi kiugrásokból azonban az első játékrész második felében meg tudtuk fordítani az eredményt: mindkétszer Polgár Bálint talált be. A szünetet követően aztán hamar négyre növeltük a különbséget, ebben a periódusban már közönségszórakoztató játékot mutattak be a srácok, sokat és pontosan passzoltunk.  A hajrában Tóth Attila talált be, míg a meccset Geller Marcell foglalta keretbe, így a Lurkó 8–2-re győzött, és biztosan őrzi negyedik helyét a tabellán.

Valóban idegesen és görcsösen kezdtünk, nem is értem az okát, majd a héten átbeszéljük. A gyors futball és a játék élvezete volt a cél: füves, nagyon jó minőségű, de az eső miatt csúszós pályán játszottunk. A csapatvédekezésünk nem működött, nem jöttünk a mélységi érkezőkkel, így bő tíz perc után 2–1 volt oda. Át is szerveztem a védekezést, mert erős támadókkal állt fel a Kapuvár. Sikerült átvennünk a vezetést, de ettől függetlenül a srácok gondolkodását helyre kellett tenni a szünetben. Jobb mozgásokat kértem, több párharcot – ez hatott is és támadó szellemben jöttünk ki, és szép gólokat szerezve győztünk. Tanulság, hogy nem szabad hagyni, hogy előnybe kerüljön az ellenfél, és nekünk kelljen futni az eredmény után. Fokozott edzésmunkát kérek a jövő héten a fiúktól

– nyilatkozta Nagy Krisztián a találkozó után.

  • Csatolt dokumentumok