Felkészülési találkozókon mérték össze erejüket több fronton a Haladás VSE és a Lurkó UFC növendékei. Az U15-ösöknél (2009) a zöld-feketék győztek. Betegségek miatt nem sikerült megtartani mindhárom mérkőzést az U14-esek (2010), az U13-asok (2011) és az U12-esek (2012) között. Az U14-eseknél (2010) több mint félcsapatnyi hiányzó volt a korosztályból, így U13-asokkal (2011) egészítette ki keretét Farkas Gábor: ezt a meccset a zöld-fehérek nyerték meg.

Orbán Dániel a Németh Á. – Barta, Pető-Takács, Horváth B. – Wilcsek, Mukics – Jéri, Kiss, Szabó összeállítású csapatot kezdett az U12/U13-asok vegyes keretéből, míg csereként Molnár B., Verbovszki, Horváth Cs., Pomper, Rétközi és Gécsek léptek pályára. A mieink 8–5-re győztek, góljainkon Kiss (3), Jéri (2), valamint Pető-Takács, Horváth Cs. és Rétközi osztoztak.

Első felkészülési mérkőzésünk alkalmával a Haladás VSE vendégei voltunk. A saját és környező korosztályok hiányos létszámai miatt a két klub közös megegyezéssel U12 és U13-as korosztályba tartozó játékosokkal vegyesen állt ki. A mi oldalunkon az U13-ból nyolcan, míg az U12-ből heten kaptak ma lehetőséget. Jól kezdtük a mérkőzést, két szép támadás után már 2–0-ra vezettünk az 5. percben. Az első félidőben abszolút a mi akaratunk érvényesült, jó iramban játszottunk és helyzetkihasználásunk is jónak bizonyult így a szünetben már négy gólra hízott az előnyünk. A második félidőben azonban maradt hiányérzetem, több ziccert is elhibáztunk, védekezésben nem voltunk kellően határozottak így a hazai gárda több találatot jegyzett. Csapatunkban bemutatkozott Jéri Zsombor és Molnár Barnabás, előbbi rögtön két gólt is szerzett, gratulálok a teljesítményükhöz

– értékelte a látottakat Orbán Dániel.

  • Csatolt dokumentumok