Még október 2-án játszott a Csorna ellen U19-es (2002-2003) csapatunk. A mieink begyűjtötték a három bajnoki pontot, hiszen 1–0 lett a végeredmény, azonban ez a győzelem vezéráldozattal járt. Bő egy óra elteltével a csornaiak térfelén történt egy ütközés, aminek következtében Járfás Gergő rendkívül szerencsétlenül a vállára esett. A decemberben majd a 17. születésnapját ünneplő játékoshoz mentőt kellett hívni. Innen már ő mesél.

Nagy fájdalmaim voltak, elsőre is úgy tűnt, hogy komoly a probléma. A diagnózis azt mutatta, hogy szilánkosra tört a kulcscsontom. Múlt hét keddjén műtöttek meg, a tervek szerint 3 hét szigorú pihenés van a menetrendben, és ezt követően kezdhetem majd meg a rehabilitációt. Az operációt követően még néhány napig kaptam fájdalomcsillapítót, aztán elhagytam, most már elmondhatom: napról napra jobban érzem magam. Kaptam egy felkarrögzítést, ami jól tartja a kezem, és én is biztonságosnak érzem. A tévéprogramot lassan kívülről fújom, ugyanis egész nap csak feküdhetek: persze ilyenkor jól esik a telefonbeszélgetés, akár a barátnőmmel, vagy a csapattársaimmal és az edzőimmel. Osztálytársaim elküldik az iskolai feladatokat, a házikat meg is írom, így a tanulással sem maradok el. Várom nagyon, hogy visszatérhessek

– mondta Gergő a betegágyán.

Janzsó László csapatának egyik motorját veszítette el – idénre minden bizonnyal. A 2020/2021-es kiírás első öt találkozóján a kezdőcsapat tagja volt, és háromszor be is talált. A Haladás VSE, az FC Ajka és a Mosonmagyaróvár ellen is Gergő szerezte a gólunkat.

Ezúton is mielőbbi és teljes felépülést kívánunk, várunk vissza nagyon!

  • Csatolt dokumentumok