Lukácsháza SE – Lurkó UFC U19 5–2 (4–1)
Lurkó UFC U19:
Kiss B. – Ágoston, Horváth M., Szabó B., Wágner – Lang – Fábián, Tóth D., Horváth B., Makkos – Holtay. Cserék: Nagy D., Horváth H., Varga T., Károlyi. Vezetőedző: Janzsó László.
Gólszerzők: Fábián (8., 0–1), Makkos (77., 5–2)

Első felkészülési mérkőzését játszotta Janzsó László együttese: a zöld-feketék Lukácsházára utaztak. A mieink kezdtek eredményesebben: egy remek Fábián Dániel–Lang Barnabás–Fábián-összjáték után mi jutottunk előnyhöz: Fábián a 16-os sarkáról lőtt a hosszú sarokba. Hamar egyenlített a Lukácsháza, majd át is vették a vezetést, és a szünetig háromgólos előnyt építettek fel a Gyöngyös-partiak.

Sőt, a szünet után az ötödik góljukat is megszerezték, ám ahogy az első gól, az utolsó is a miénk volt. Makkos Máté a 77. percben a Varga Tamástól kapott labdával lépett meg, és 18 méterről kilőtte a rövid sarkot, kialakítva az 5–2-es végeredményt.

Büszke vagyok a srácokra: megyei I. osztályú szintű csapattal játszottunk egy korrekt meccset. Semmi szégyenkezni valónk nincsen: komoly, tapasztalt, Ausztriát is megjárt együttes ellen fejlődhettünk. Örülök, hogy sokszor eltüntettük a különbséget. Ágoston Roland és a 2007-es Szabó Bence remekül játszott. Természetesen voltak hibáink, még csak két edzés van mögöttünk, azaz a nyári munka elején járunk

– értékelte a látottakat Janzsó László.

  • Csatolt dokumentumok