Pápai ELC- Lurkó UFC 4:3 (2:2)

Szekér Gergő, - Verasztó M, Szabó L, Szemes B, Belső B, - Nagy Zs, - Tóth B, Láng B, Bíró B, Major M, - Holtay B. 
Góllövők: öngól, Holtay B, Lang B. kiállítva: Verasztó M, Nagy Zs. 

Nagy Krisztián edző :

"A mérkőzés első 10 percében három helyzete is volt a hazaiaknak, már ott lerendezhették volna a meccset. A következő kettőt be is verték. Gyermeteg módon nyeltünk be egy szögletgólt!

Felébredtünk és a hazaiak segítségével is sikerült egalizálnunk! Azonban a pápai támadósor gyors játékosai végig a bolondját járatták vedőinkkel, mi pedig csak kerestük magunkat! Az elején kihagyott két ziccerünkről majdnem meg is feledkeztem. Szinte egy elképzelésünk sem ült, így ismét a hazaiak szereztek vezetést. Innnen is vissza tudtunk jönni a meccsbe, ismét egál. Aztán ismét egy hazai.....

Mindenesetre  itt, ha jól játszunk, akkor is csak nehezen nyerhettünk volna! Voltak furcsa dolgok! (játékvezetői labdából a labda visszaadása helyett ziccerben kapura törő a hazai együttes) 

A játékvezető mellett a mérkőzésen két játékosunk is azonosult a hazai viszonyokkal, saját feje után ment, mindenféle csapatérdeket szem elől tévesztve. Mindketten második sárgával mehettek idő előtt zuhanyozni! Nekik ezúton is gratulálok! Így sok esélyünk nem maradt a végére.... Egyetlen játékosnak lehetett mentsége a gyengébb szereplésre, aki betegen játszotta végig a mérkőzést, mindössze egy sérült játékosunk ült a kispadon, így ismét olyan dolgokat kellett eltűrni a pályán, amik vérlázítóak!" 

  • Csatolt dokumentumok