Az Illés Labdarúgó Akadémia Gimnáziuma és Kollégiuma 2022. január 24-én 10 órától sportalkalmassági felmérést tart a hozzájuk jelentkező diákok számára. Az alkalmassági vizsgán a mozgáskoordinációt, a labdatechnikát és a játékügyességet veszik górcső alá. Mindehhez a jelentkezők részéről sportegészségügyi alkalmassági igazolás szükséges (sportorvosi engedély). Az alkalmassági vizsga helyszíne az Illés Akadémia Szarka Zoltán utca 1. szám alatti sportcentruma lesz.

A jelentkezési lapot, amely elérhető az Illés Akadémia oldalán mailben a gimnazium@illesakademia.hu vagy levélben az Illés Labdarúgó Akadémia Gimnáziuma és Kollégiuma 9700 Szombathely, Szarka Zoltán utca 3. címre eljuttatni szükséges, legkésőbb január 20-ig!

Egyesületünk nem csak hozzájárul, hanem támogatja is azon igazolt játékosainkat, akik jelentkeznek a gimnázium 9. osztályába: kérjük, miként is informáljanak a jelentkezésről, így a versenyigazolást, és a sportegyesületük engedélyt is kiadjuk labdarúgóink részére. 

Az alkalmassági vizsga ideje alatt a szülők szervezett keretek között az Illés Akadémia épületét, osztálytermeit és kollégiumát megtekinthetik.

 

  • Csatolt dokumentumok