Szombati napon U8-as csapatunk ismét tornán vettünk részt, ezúttal Bécsben a Wiener Sport Club szervezésében. A torna 10 csapatos volt, főleg helybeli együttesek, valamint rajtunk kívül még magyar csapatként a soproniak vettek részt a tornán.

Csoportmérkőzések:

Lurkó UFC – Wiener Sport-Club 0:2

Lurkó UFC – SV Wienerberg 1:2

LurkóUFC – SV Hirschtetten 2:0

Lurkó UFC – Lask Linz 0:6

Kis elődöntő (5-8.helyért) :

Lurkó UFC – SV Sopron 1:1 (b.u.: 5:4)

5. helyért:

Lurkó UFC – SV Wienerberg 1:5

Biegner Dániel edző :

" A csoportunkban szereplő csapatok jobb játékerőt képviseltek. Ezekből a meccsekből lehet a legtöbbet tapasztalni és tanulni. Egy győzelemmel a csoport 4. helyén végeztünk, így a kiesés lebonyolított körben az 5. helyért folytathattuk a versenyt. Végül a 6. helyen végeztünk.

A tornán időbe került megszokni a nagyobb méretű pályát és a 7:7 elleni játékot, azonban ez várható is volt, hiszen ennek a játékrendszernek a tanulása nagyon kezdeti stádiumban van. Sokszor a már tanult elemeket sem tudtuk alkalmazni a mérkőzéseken, emiatt sok hibát követtünk el, amit az ellenfelek rendre góllal büntettek. Ők agilitásban és mentalitásban rendre fölénk nőttek.

Ennek ellenére minden játékosunknak voltak jó, tetszetős megoldásai, ha több bátorsággal és önállóbb, koncentráltabb játékkal ezeket állandósítani tudjuk, akkor több sikerélményben lesz részünk.

Június hónap minden egyes hétvégéjén tornán veszünk részt ezek a tapasztalatok hozzájárulnak ehhez, a fejlődésnek pedig meglesz az eredménye."

A csapat játékosai: Vámos Kristóf, Szőke Domonkos, Laczi Milán, Hányi Bálint, Tóth Noel, Horváth Dániel, Kiss Benedek, Jankó Bulcsú, Lengyel Ágoston 

2 játékosunk Lajos Patrik és Molnár Bálint az Országos Diákolimpia döntőjében futballoztak, gratulálunk nekik is!

Edzők: Biegner Dániel, Körhöcz György