A 2012-es korosztállyal Bécsben, a Wiener Sport Club által szervezett tornán vettünk részt. Ragyogó napsütés és nagyon meleg hőmérséklet fogadta a gyerekeket. A tornán 8 csapat vett részt.

Eredményeink:

 

Csoportmeccsek:

 

LURKÓ UFC - Sportunion Schönbrunn 1:0

LURKÓ UFC - Wiener Sport Club I. 11:0

LURKÓ UFC - LASK Linz 2:4

 

Elődöntő:

LURKÓ UFC - Rapid Wien 0:1

 

3. helyért:

LURKÓ UFC - Wiener Sport Club II. 5:0

 

Fider Ádám edző :

"Az előző hetek sikeres szereplése és gyönyörű játéka után a mostani tornán nyújtott teljesítményünk sajnos nem volt az igazi. A Lask Linz és a Rapid Wien elleni meccseken ellenfeleink hatalmas fölényben játszottak, így a 2, illetve 1 gólos vereség ránk nézve hízelgő volt. A többi mérkőzésen gyengébb képességű csapatokkal játszottunk, azokat magabiztosan sikerült megnyernünk, ezáltal odaérhettünk a 3. helyre, így tehát szerencsére a gyerekeknek ismét sikerélményben lehetett részük. Sok hiba kijött ezen a tornán, aminek kijavítására nagy figyelmet kell majd fordítanunk. Figyelembe kell venni, hogy a gyerekek teljesítménye ebben a korban elég hullámzó és ha az elmúlt 2 hétben nyújtott teljesítményt összegezve nézzük, semmiképp sem lehet okunk panaszra."

A csapat tagjai: Sóvári Dávid, Novák Bence, Németh Levente, Török Balázs, Jáger Noel, Horváth Máté, Rajtosics Marcell, Pető-Takács Botond, Novák Barnabás

 

Edzők : Fider Ádám, Pados József