U14-es bajnoki mérkőzés

Lurkó UFC - Sárvár FC 5:2 (2:2) 

Gólszerzők: Katona István 2, Kajtár László 2, Lang B. 

Kelemen Győző - Verasztó Milán/ Belső Bálint, Szemes Bálint, Vígh Botond/ Dénes Zoltán, - Tóth BenceVarga Máté, Lang Barnabás  - Nagy Dominik, Pintér Levente/ Katona István, Major Máté/Biró Botond. 

Nagy Krisztián edző :

"A középkori kemény kínzások idején is komoly büntetésnek számított volna, ha ezt a mérkőzést valakivel végignézették volna! 

Az első öt perc mutatta, hogy nem a mai mérkőzés lesz életünk legjobbja, amikor három esetben sem tudtuk a két méterre levő kapuba juttatni a lasztit, helyette kicsi a rakást játszottunk! 

Kétszer is vezetést szereztek a vendégek, először már a 6. percben első akciójukból! Félidőre sikerült egalizálnunk, de a kirívóan gyenge teljesítményeknek köszönhetően erre az időre már két poszton is bele kellett nyúlni a mérkőzésbe! Üde kivétel volt Kajtár Lackó és Katona Pisti játéka, megjegyzem Pisti csak egy véletlennek (hívhatjuk megérzésnek is) köszönhetően került a mérkőzésre! Kényelmesen, felelősség érzet nélkül focizgattak játékosaink, mint akik nyugdjba készülnek! Megjegyzem addig még elég sok van hátra nekik! 

Késtek a passzok, a mozgások elmaradtak - egyik csapatrészben sem voltunk rendben! 

A második félidő is "csak" a találatokat hozta, minőségi változás nem nagyon történt! Nem a mérkőzés végkimenetele volt számomra kétséges, hanem, hogy szombatra hogyan tudjuk feledni a ma történteket! 

Hogy is írta Sepi a múltkor? Nekem is "Katonák" kellenek!"

U15-ös bajnoki mérkőzés

Lurkó UFC - Sárvár FC 12:0 (8:0)

Bögöly B. - Tóth I., Szabó L., Vert T., Nagy Zs., Csiszár M., Rózsa D., (Belső B.), Tóth K., Holtay B., Varga D., (Horváth B.), Lórántfy B.

Gólszerzők : Csiszár M. (3) Holtay B. (3) Rózsa D. (2) Tóth I., Vert T., Lórántfy B.

Seper Ákos edző : 

"Hatott a fejmosás...

Esélyt sem adva magabiztos játékkal győztünk a Sárvár csapata ellen.

Így kellene futballoznunk a komolyabb ellenfelek ellen is...

Remélem játékosaim megértették, hogy nem kivételezek! Aki nem hajt, fut, küzd az nem fog a csapatomban futballozni!!!"

  • Csatolt dokumentumok