U13-as bajnoki mérkőzés :

Üstökös- Lurkó UFC 2:5

Lurkó: Szanyi-Dénes,(Belső),Lajos,Vígh,-Stampf(Horváth B.),Vajda,Vilics,Varga-Zenga, Katona I., Kajtár,(Katona Z.)

Gólszerzők: Katona I. 3, Kajtár, Zenga

Győrben vendégeskedtünk péntek délután az Üstökös csapatánál,szakadó esőben és kellemetlen talajon. A hazai csapat meglepett minket agresszív játékával és szervezett védekezésével. Az első félidőben szinte semmit nem mutattunk sem a játéktudásunkból sem az agresszivításból. Ennek eredményeként a hazai csapat 1-0-ra megnyerte az első félidőt.

A második félidőben felálláson és a hozáálláson is változtattunk.Végre azt a csapatot láthattuk a pályán, akit az egész tavaszi bajnokságban. Agresszívan letámadtuk a hazai csapatot, veszélyes és tetszetős támadásokat vezettünk, és a félidő felénél már nálunk volt az előny. Támadásainkat jó százalékban gólra váltottuk és magabiztosan megnyertük a mérkőzést.

Hujber Gábor :

"Nagyon rossz felfogásban kezdtük a mérkőzést, egy kicsit sajnos lebecsülték a srácok az ellenfelet, és adtunk egy félidőnyi előnyt a hazai csapatnak. A második félidei játékkal és hozzáállással elégedett vagyok, de a jövőben nem kezdhetünk így egy mérkőzést, mert más csapat könyörtelenül kihasználja, ha az első perctől kezdve nem vagyunk ott száz százalékosan a meccsben."

U12-es bajnoki mérkőzés :

Üstökös - Lurkó UFC 0:1

Lurkó: Szekér- Ágoston, Házi, Horváth-Szabó, Németh, Zancsics, Berzlánovich, Soós-Nádor,(Csupor)

Gól : Szabó

Fontos mérkőzésre készültünk az Üstökös ellen, mert mindenképp győzelem reményében érkeztünk Győrbe. Ennek megfelelően nagyon koncentráltan és motiváltan játszottak a srácok az első perctől kezdve, nagyon akartak, de egy kellemetlenül védekező csapat ellen ez nem volt könnyű. Hamar megszereztük a vezetést, az első szépen és pontosan felépített támadásunkból gólt szereztünk. Ezután is mi támadtunk, az ellenfél kontrákra rendezkedett be, és elvétve akadtak lehetőségeik, de a végén mindig jól zárt a védelmünk.

A meccs folyamán sok helyzetet kidolgoztunk, de ezek sajnos kimaradtak, ami félő volt, hogy megbosszulja magát. De a védekezésünk a mai napon hibátlan volt, és igaz csak egy góllal, de megszereztük első tavaszi győzelmünket.

  • Csatolt dokumentumok