U12-es bajnoki mérkőzés

Lurkó UFC - Hévíz SK  2:2 (2:1)

Lurkó: Szekér - Ágoston, Házi, Szabó,Horváth B., (Csupor).,- Berzlánovich, (Somogyi-Rezner), Németh, Zancsics - Soós -Nádor, ( Nagy B.)

Gól: Németh,Berzlánovich

Hujber Gábor edző :

"A bajnokságban a Hévíz csapatát fogadtuk szombat délelőtt,Söptén.

Jól szervezett védekezéssel,és veszélyes kontrákkal kezdtük a mérkőzést, számos helyzetet dolgoztunk ki kontratámadások után. A vendégcsapat nem tudott mit kezdeni a jól záró védekezésünkkel. Egy szöglet után Németh révén a vezetést is megszereztük. Ezután tovább folytatták a srácok a szervezett játékot, és kicsivel később egy tetszetős támadás végén Berzlánovich növelte az előnyünket.

A vendégcsapat nem is tudott helyzetet sem kialakítani a kapunk előtt, a következő gólt sajnos mégis ők szerezték. Egy távolról jól eltalált lövés hullott Szekér fölött a kapunkba.

A második félidőben ugyanazt próbáltuk játszani, amit az első félidőben, és sok helyzetünk is volt, de sajnos ezek kimaradtak. A koncentráció csökkent a srácoknál elöl és hátul egyaránt.  Sajnos egy védelmi hibát kihasznált a hévízi csapat és egyenlített .A győztes gólt már nem tudtuk megszerezni hiába próbálkoztunk."

U13-as bajnoki mérkőzés

Lurkó UFC - Héviz SK  6:2  (2:0)

Szanyi Zs. - Horváth B., Vilics M., Vígh B., Dénes Z., Stampf R., Katona I., Kajtár L., Tóth D., Vajda D., Lajos D.

Cserék : Szekér G., Katona Z., Földes B., Belső B.

Gólok : Katona I. (3), Tóth D. (2), Kajtár L.

Varga Zoltán edző :

"Jól kezdtük a mérkőzést az első öt percben három nagy helyzetünk volt, amelyek kimaradtak. Szerencsére a továbbiakban már eredményesek voltunk és megnyugtató előnyt szereztünk a második félidőre. Ebben a  játékrészben már csak a gólarány volt kérdéses a szimpatikusan küzdő vendégek ellen, akik 6:0 után kicsit kozmetikázták az eredményt."

  • Csatolt dokumentumok