Lurkó UFC - Pápai ELC 1:1

Összeállítás : Szekér - Csupor (Somogyi-Rezner) Házi, Ágoston, (Nagy) - Berználovich, Németh, Szabó, Horváth, Zancsics.

Gólszerző: Szabó

Hujber Gábor edző :

"Első bajnoki mérkőzésünket játszottuk a Pápa ellen, Söptén.

Jó iramban kezdtük a mérkőzést, a védekezésünk stabil volt, ebből próbálkoztunk támadásokat építeni, ám a nehéz talajon nem volt könnyű gyorsan és pontosan játszani. 

A félidő közepén sajnos váratlanul megszerezte a vezetést az ellenfél, egy védelmi bizonytalanságot kihasználva. 

Ezután próbálkoztak a srácok becsülettel, helyzeteket alakítottunk ki, de sajnos a gól elmaradt. 

A második félidőben még agresszívabb játékot próbáltunk játszani, feljebb toltuk a védekezést, és már az ellenfél térfelén labdákat szereztünk, és semmi esélyt nem adtunk a pápai csapatnak, hogy támadást építsenek. Sok helyzetet alakítottunk ki, és Szabó Máté révén sikerült egyenlítenünk. 

A győztes gólt viszont már sajnos nem tudtuk megszerezni, pedig a félidő második felében odaszorítottuk az ellenfelet a kapuja elé." 

 

Lurkó UFC - Pápai ELC     5:2    (3:0)

Összeállítás : Szanyi - Belső, Lajos, Vígh, Varga - Stampf, Dénes, Zenga - Kajtár, Katona I., Vilics

Cserék: Katona Z., Földes, Szekér
Gólok: Katona I. (2), Zenga, Kajtár, Belső

Varga Zoltán edző :

"Rögtön a mérkőzés elején magunkhoz ragadtuk a kezdeményezést és sorra alakítottuk ki a jobbnál jobb helyzeteket. Szereztünk is egy
találatot, amit érthetetlen módon érvénytelenített a játékvezető. Következett egy számomra szintén meglepő öt perc a játékunkban, amikor beszorultunk a saját kapunk előterébe és csak a szervezett védekezésünknek köszönhetően úsztuk meg kapott gól nélkül ezt az időszakot. A félidő záró szakaszában megráztuk magunkat és három gólos előnnyel vonultunk pihenőre.

A második félidőt ott folytattuk, ahol az elsőt befejeztük nagyobbnál nagyobb helyzetek, melyekből csak egyet tudtunk értékesíteni. Majd ismét következett egy rövidzárlat, aminek  eredményeként 2 gólosra csökkent az előnyünk. Gyorsan rendeztük a sorainkat és végül szépen eredményesen fejeztük be a mérkőzést.

Elégedett vagyok a mutatott játékkal és a hozzáállással. Fejlődnünk kell azonban, hogy ne legyenek hasonló kihagyások a koncentrációban, mert ezeket könyörtelenül kihasználják minden szinten. A játék képe alapján nem lett volna meglepő a két számjegyű eredmény a  helyzetkihasználásunkon van még mit javítani!
Ragyogóan felérünk az ellenfél kapujához, ahol az utolsó döntések nem mindig megfelelőek. Bízakodva várjuk a jövő heti folytatást."