Lurkó UFC U19 – Lukácsháza 1–1 (1–0)
Lurkó UFC U19:
Németh H. – Szabó B., Nagy II B., Várnai, Neubauer – Kovács Á. – Nagy D., Holtay, Nagy I B., Varga T. – Makkos. Cserék: Kacsó, Katona, Hajba, Nemes, Kondics. Vezetőedző: Janzsó László.
Gólszerző: Holtay (32., 1–0)

A megyei II. osztályban szereplő Lukácsháza ellen szerepeltünk egy hajtós, pörgős, remek iramú, helyenként nagyon jó színvonalú mérkőzésen. Szépségdíjas góllal kerültünk előnybe, Holtay Benjámin 16 méteres lövése az egyik védőn úgy pattant meg, hogy a kapufát érintve vágódott a hálóba, 1–0. A mieink nem ijedtek meg a felnőttektől, abszolút egyenrangú partnerei voltunk a kék-sárgáknak. A 82. percben tudtak egyenlíteni a vendégek, így 1–1-gyel zárult a mérkőzés.

A bajnokságában első helyezett csapat ellen – céljuk a megyei I. osztályba jutás – helyenként kifejezetten jól játszottak a zöld-feketék. 

Az első felkészülési találkozón felnőtt, rutinos játékosokból álló csapat ellen szerepeltünk. Az első félidőben remekeltünk, kifejezetten jó teljesítményt nyújtottunk. Több munkát és energiát vett igénybe ez tőlünk – mindez természetes, és így is inkább előttünk adódtak lehetőségek, rászolgáltunk az előnyre. Több volt ez, mint tisztességes helytállás, nem is az eredmény volt a fontos, hanem az, hogy betartották a srácok azt, amit megbeszéltünk. Stabilan védekeztünk, szervezetten és nyugodtan, higgadtan futballoztunk, abszolút profitáltunk a mai mérkőzésből, dicséret illeti a csapatot

– mondta Janzsó László vezetőedző.

  • Csatolt dokumentumok