Lurkó UFC U14 – FC Ajka U14 9–1 (6–1)
Lurkó UFC U14.: Varga B. – Tancsics, Kiss L., Házi, Baldauf – Varga M. – Szakasics, Biró B., Grádvohl (Szabó Márk, 53.), Berzlánovich – Csupor (Soós-Nádor, 57.). Edző: Berning Adrián.
Gólszerzők: Biró B. (9., 1–0), Berzlánovich (11., 2–0; 34., 5–1; 39., 6–1; 64., 7–1; 71., 8–1), Csupor (18., 3–0), Szakasics (21., 4–0), Szabó Márk (73., 9–1)

Szűk tíz perc elteltével szerezte meg a vezetést a Lurkó UFC, és ezt követően futószalagon érkeztek a találatok. Berzlánovich Máté öt gólig jutott ma, így ő már nyolc találattal áll a házi góllövőlista élen, de Szakasics Péter teljesítménye is megsüvegelendő, ő ugyanis az eddigi három találkozó mindegyikén betalált.

Gratulálok a fiúknak, igazi csapatmunka volt a mai győzelem. Minden csapatrészben: hátul, középen és elől is nagyszerű teljesítményt nyújtottunk, nem sok esélyt adtunk ellenfelünknek. Nagy százalékban mi birtokoltuk a labdát, és remek arányban használtuk ki az előttünk adódó lehetőségeket. Hátradőlni azonban nem szabad, keményen dolgozunk a továbbiakban is, hogy minél jobbak legyünk, hiszen van hová fejlődni. Gratulálok még egyszer a csapatnak a három pont megszerzéséhez

– mondta a találkozót követően Berning Adrián, a csapat vezetőedzője.

  • Csatolt dokumentumok