SC Sopron U15 – Lurkó UFC U15 7–0 (5–0)
Lurkó UFC U15.:
Kovács Á. – Mikics, Várnai (Joó, 44.), Házi, Belső, Házi – Kevy, Mesics-Leiner, Horváth B. (Fábián, 44.) – Verebélyi, Hajba, Kádár (Szanyi, 50.). Edző: Nagy Krisztián.

A tavaszi első fordulóból elhalasztott találkozót pótolták ma Sopronban. A második helyre pályázó soproniak játszottak fölényben, de igazi helyzetet nem tudtak kialakítani. Sajnos több alkalommal is a ki nem kényszerített hibáinkból tudtak élni a hazaiak, és ezt gólokkal büntették meg. Ez nem szegte a kedvünket, próbáltuk a saját játékunkat mutatni. Fordulás után még bátrabbak voltunk, így elmondhatjuk: amellett, hogy megérdemelten nyertek a hazaiak, voltak periódusai a meccsnek, amire bizony lehet építkeznünk.

Van különbség vereség és vereség között: becsülettel küzdöttek a fiúk, azok is, akik a múltkori meccsen maguk alatt teljesítettek. Az egyéni hibákért gólokkal fizettünk, a rossz döntéseinket megbüntette az ellenfél – úgy is, hogy sokat védenivalója akadt Kovács Áronnak. A kontráinkat nem tudtuk befejezni, sokszor lövésig sem jutottunk el. Volt lehetőségünk az első félidőben is, de a labdakihozatalokba többször belesültünk még a saját térfelünkön. Szünet után egy szélen vitt akció után csúsztunk el védekezésben – ebből gólt kaptunk. Az általunk az ellenfélnek tálcán nyújtott lehetőségeket kegyetlenül kihasználta a Sopron. Lelkesek voltunk viszont ennek ellenére is, küzdöttünk és hajtottunk – keseregni nincsen idő, szombaton leráznánk magunkról az átkot, és pontszerzéssel vagy győzelemmel szeretnénk túlesni Gyirmót elleni meccsen 

– mondta Nagy Krisztián a mérkőzést követően.

 

 

  • Csatolt dokumentumok