Lurkó UFC U16 – Sárvár FC U16 2–4 (2–2)
Lurkó UFC U16:
Nagy D. (Szabó M., 91.) – Vajda, Mesics-Leiner, Szanyi (Várnai, 46.), Molnár M. (Kacsó, 78.) – Hajba (Földes, 66.), Tóth D., Simon M. – Gyulai (Dénes, 66.), Szár, Kevy (Verebélyi, 46.). Edző: Somlai Roland.
Gólszerző: Szár (8., 1–0; 29., 2–0)

Magas iramot hozott a találkozó, mezőnyben egyenrangú volt a két csapat, de a kapu előtti határozottság miatt a vendégek nyertek. Az első félóra végére Szár Gábor találataival 2–0-ra vezetett Somlai Roland csapata, ám a vendégek még a szünet előtt egyenlíteni tudtak. A második félidő közepén a vezetést is megszerezték, míg a hajrában eldöntötték a találkozót. A helyzeteivel jóval sáfárkodó Sárvár elvitte így a három pontot Szombathelyről.  

Bő fél óráig voltunk rendben, ám ez követően mind fejben, mind kondícióban visszaestünk. Sokan mélyen tudásuk alatt játszottak ma, nem tudták felvenni a ritmust. Talán túlizgulták a meccset. Csak egy támadóm volt ma veszélyes. Túlontúl sokat hibáztunk a támadózónában, rossz döntéseket hoztunk. Sokkal élesebbek voltak a kapu előtt a sárváriak. A védelemben nagy egyéni hibákat követtünk el, ezekből gólokat szerzett az ellenfél. Az út elején vagyunk, sokat kell még javulnunk: egyénileg, fejben, kapu előtt, védekezésben, csapatszinten – látszik, hogy egyelőre alakulunk, így a régóta együttjátszók ellen nem tudtunk pontot szerezni

– értékelte a látottakat Somlai Roland.

  • Csatolt dokumentumok