Lurkó UFC U14 – Dana Győrújfalu SE U14 7–2 (7–0)
Lurkó UFC U14:
Juhász Z. – Andor (Gudui, 41.), Csóri (Lakner, 41.), Somogyi-Rezner, Kovács F. – Varga N., Polgár, Geller – Takács, Gartner (Varga B., 55.), Tóth A. (Rétközi Cs., 70.). Edző: Nagy Krisztián.
Gólszerzők: Tóth A. (6., 1–0; 17., 3–0; 34., 6–0), Geller (15., 11-esből, 2–0), Takács M. (22., 4–0; 28., 5–0; 36., 7–0)

Tóth Attila remek ívelése adta meg az alaphangot a Lurkó UFC–Győrújfalu U14-es mérkőzésen, majd ezek után pár percenként érkeztek a zöld-fekete gólok. A Geller Marcell-Tóth Attila összjáték jól működött, jól szolgálták ki a többieket. Tóth Attila és Takács Máté is mesterhármast értek el. Szünet után a saját magunk diktálta tempótól elfáradtunk, ekkor a vendégek jobban érvényesültek, ám a három pont sorsát veszély nem fenyegette.

Három forduló után hat ponttal a hatodik helyen áll a Lurkó a Regionális U14-es bajnokság észak-nyugati csoportjában.

Nagyon jó kezdtünk, rengeteg támadást építettünk, hamar megszereztük a vezetést. Ennek ellenére nem volt elég türelmesek, túljátszottuk a tengelyt, rengeteget futtattuk a középpályát, és a későbbiekre elkészültünk az erőnkkel. Cserélni is kénytelen voltam – meddővé váltunk szünet után, egy-egy támadással jutottunk csak el a kapujukig, míg ők betaláltak ebben a periódusban. Nem szabad ilyen nehéz helyzetbe hozni saját magunkat, jobban kell építkeznünk, hogy a játék és a terhelés egyenletesen oszlassuk el. Tanítanivaló akciókat csináltunk az első félidőben, de nem szabad, hogy ekkora különbség legyen a két játékrész között – pedig mintegy fél órát emberelőnyben játszottunk a szünet után. Ma mindenkinek lehetőséget tudtam adni, így többen is láthattak, hogy miben kell fejlődniük. Sok fiatal is szerepelt ma, köszönöm ma is a játékukat

– mondta Nagy Krisztián a meccset követően.

  • Csatolt dokumentumok