Főnix-Gold U15 – Lurkó UFC U15 7–1 (3–1)
Lurkó UFC U15: Szabó Márk – Tancsics (Szemán, 41.), Lajos, Házi, Baldauf – Biró B. (Szabó K., 41.), Varga M., Szakasics – Csonka (Szabó D., 56.), Berzlánovich (Szabó B., 47.), Szabó Máté Mihály (Grádvohl, 56.). 
Vezetőedző: Berning Adrián.
Gólszerző: Csonka (13., 0–1)

A tabellaelső székesfehérváriak otthonában lépett pályára a Lurkó UFC U15-ös együttese. A mieink Csonka Gergő találatával a 13. percben megszerezték a vezetést, ám nagyon hamar egyenlítettek a hazaiak, sőt, a szünetre már kétgólos előnyt építettek ki. A szünetben cserélt Berning Adrián, ám a számításainkat hamar áthúzta a negyedik hazai gól, ami után tíz percenként újabb találatokat ért el a Főnix-Gold és megérdemelten megnyerte a találkozót.

Úgy érzem, átlagon alul teljesítettünk, nem igazán volt minőség a játékunkban – hozzátenném, ez volt az első vereségünk. Az eredmény ellenére nincsen ekkora különbség a két csapat között, de most jobbak voltak. A srácok tették a dolgukat, ám sem a védekezésünk, sem a támadásunk nem működött. Nem voltunk eléggé agresszívak, nem tudtunk labdát birtokolni. Gratulálok az ellenfélnek! Továbbra is tanulnunk és fejlődnünk kell – ebből a vereségből is lehet tanulni. A fejünket felemeljük és készülünk a következő mérkőzésre

– mondta Berning Adrián.  

  • Csatolt dokumentumok