Lurkó UFC U13 – Sárvár FC U13 3–0 (1–0, 0–0, 0–0, 2–0)
Lurkó UFC U13:
Németh Á. – Süle, Horváth N., Barta Á., Molnár B. – Zsarnay, Jéri, Horváth B. – Lakner. Cserék: Wilcsek, Mukics, Kiss Be., Horváth D., Kiss Ba., Barta N., Szabó Á. Vezetőedző: Orbán Dániel.
Gólszerzők: Lakner Benett (3., 1–0), Wilcsek Roland (71., 2–0), Horváth Dániel (80., 3–0)

Az elmúlt héthez hasonlóan ismételten csütörtökön léptünk pályára, ez alkalommal másik vasi ellenfelünket, a Sárvár FC csapatát fogadtuk. A kezdő sípszó és rövid ismerkedés után nem sokkal megszereztük a vezetést. Lakner alkalmazott két megkerülős cselt egymás után, másodikat az ellenfél kapusával szemben, majd lövése a szerelni igyekvő védőről csorgott az üres kapuba, 1–0. Mindkét csapat igyekezte saját játékát játszani, előttünk valamelyest több lehetőség adódott. A második negyed végén Lakner duplázhatott volna, azonban lövése a kapufán csattant. A harmadik etapban ritmust vesztettünk, de nagyszerűen védekeztünk, így nagy lehetőséget nem engedtünk vendégeinkenk. Mintha csak rápihent volna a csapat az utolsó félórára: a továbbiakban sorra dolgoztunk ki helyzeteket, érett a második gól. A záró játékrész első perceiben egy indítást követően a zöld-fehérek kapusa a büntetőterületen kívül fogta meg a labdát, egyből piros lapot kapott. Ezután is a mi akaratunk érvényesült, előbb kimaradt két ziccer, de a 71. percben Szabó Ádi játszotta meg az üresen induló Wilcseket, aki higgadt maradt a kapuba beálló mezőnyjátékossal szemben, 2–0. Az utolsó percre maradt harmadik gólunk, Kiss Bendő vette át a labdát, majd védőjét átlöbbölve indította Horváth Danit, aki értékesítette a ziccert.

Kifejezetten tetszett a ma mutatott játékunk. Végig szervezettek voltunk, védekezésben ügyesen segítettük egymást, jól zártuk a területeket. Támadásban megvolt a kellő kreativitás, de csak az utolsó negyedben tudtuk lezárni a mérkőzést. Mindenki jó teljesítményt nyújtott, csak gratulálni tudok a srácoknak

– mondta a vezetőedző, Orbán Dániel.

  • Csatolt dokumentumok