Lurkó UFC U19 – Sárvár FC U19 7–1 (2–1) 
Lurkó UFC U19: Bögöly – Nemes, Sáfár, Lipics, Závecz (Nagy D., 82.) – Vér, Kiss L. – Járfás (Németh R., 82.), Kárász, Péter (Ágoston, 64.) – Varga D. (Sabia, 79.). Edző: Molnár Károly.   
Gólszerzők: Varga D. (42., 1–1), Péter (45., 2–1), Kárász (48., 3–1; 66., 4–1), Járfás (80., 5–1; 81., 6–1), Németh R. (88., 7–1)

Immáron a harmadik mérkőzését játszotta a Lurkó U19-es (2003-2004) csapata – a mieink a megyei rivális Sárvárt fogadták. Az első időszak nem rólunk szólt, hiszen kihagytuk a helyzeteinket. Az első félidő közepén a vendégek szerezték meg a vezetést. Ez volt az ébresztő számunkra, és a játékrész hajrájában megfordítottuk az eredményt. Sőt, a szünet után nem sokkal már három volt közte. Egy rendkívüli fegyelmezetlenség miatt 10 főre fogyatkoztak a fürdővárosiak, így ezek után már tetszés szerint értük el góljainkat, végül pedig 7–1-re nyertünk.

Támadólag léptünk fel, irányítottuk is a mérkőzést, domináltunk, két hatalmas ziccerünk azonban kimaradt. A mi szögletünk után kontrából gólt rúgtak a vendégek. Egy pár perces zavar után rendeztük a sorainkat, és a félidő vége előtt megfordítottuk az eredményt, majd a szünet után egy felépített támadás után immáron 3–1 volt ide. A kiállítás eldöntötte a mérkőzést, onnantól kezdve egyoldalú volt a találkozó. Szép támadásokat vezettünk, ilyen arányban is megérdemeltük a három pontot. Tartottam a jó erőkből álló sárváriaktól – ám nálunk önmagához képest mindenki jó átlagot hozott, bízom a sikeres folytatásban, de fontos: minden mérkőzés más, nem szabad ebből a maiból messzemenő következtetéseket levonni 

– nyilatkozott Molnár Károly a mérkőzést követően.

  • Csatolt dokumentumok