Lurkó UFC U12 – Hévíz SK U12 3–0 (1–0, 0–0, 1–0, 1–0)
Lurkó UFC U12:
Torma L. – Verbovszki B., Pető-Takács B., Gécsek B. – Fülöp R., Pomper M. – Horváth Cs., Rozmán Á. – Rétközi Á. Cserék: Holtay Zs., Petre A., Németh Z. Vezetőedző: Balogh Bence.
Gólszerzők: Rétközi Á. (17., 1–0; 77., 3–0), Pomper M. (49., 2–0)  

Az MLSZ Regionális U12 bajnokság nyugati szekciójának zárómérkőzését játszottuk a hévízi csapat ellen. Az előző két fordulóban jócskán tudása alatt játszott a csapat, így volt min javítani ezen a találkozón. Nagyon jó felfogásban kezdte a csapat a mérkőzést, sorra nyertük a párharcokat, jól zártuk a területeket. Támadásban azonban sok volt a pontatlanság és az eladott labda. Aztán ébredeztek a vendégek és próbáltak aktívabban fellépni, a vezető találatot azonban Rétközi Ádám szerezte meg egy egyéni akció után. A mérkőzés további részében hasonló volt a forgatókönyv, a vendégek igyekeztek mezőnyben dominálni, de a kapu előtt határozatlanok voltak. Mi gyors átmenetekkel operáltunk, melyek közül egyet Pomper Márton váltott gólra Rétközi Ádám passzát követően. A harmadik találat pedig szintén egy Ádi-szóló volt! A zöld-feketék így 3–0-ra nyertek és a bajnokságot úgy zárták le, hogy utolsó három hazai találkozójuk után győztesen hagyhatták el a játékteret!

Gratulálok a srácoknak! Ismét megmutatták, hogy van tartása a csapatnak. Nagyon hatékonyan megyünk át védekezésből támadásba, azonban nekem a kezdeményező felfogás nagyon hiányzik a csapat játékából. Küzdésben, akaratban, hatékonyságban sokat léptünk előre, most már jöhet a futball

– értékelt Balogh Bence vezetőedző.

  • Csatolt dokumentumok