Lurkó UFC U12 – Sárvár FC U12 6–1 (3–0, 2–0, 1–0, 0–1)
Lurkó UFC U12:
Torma L. – Verbovszki B., Pető-Takács B., Gécsek B. – Fülöp R., Pomper M. – Horváth Cs., Petre A., Rétközi Á. Cserék: Holtay Zs., Rozmán Á., Németh Z. Vezetőedző: Balogh Bence.
Gólszerzők: Rétközi Á. (3., 1–0; 8., 2–0; 13., 3–0; 57., 6–0), Rozmán (31., 4–0), Gécsek (34., 5–0)

A 24. fordulóban a Sárvár FC csapatát látta vendégül a Lurkó UFC U12 (2012). Meccsek óta nagyon egységesen működik együtt a csapat, nagy kedvvel játszanak a zöld-feketék. Ezzel a nagy ihlettel kezdtük a mérkőzést, nyomban a 3. percben megszereztük a vezetést. Hogy a vendégeknek ne legyen ideje a pihenésre a 8. percben szintén betaláltunk. Majd a 13. percen Rétközi Ádi úgy gondolta, hogy az eddig szerzett 2 gólja nem elegendő, így 10 perc leforgása alatt megszerezte a harmadik találatát is!

A második játékrészben folytattuk aktív kezdésünket újabb két góllal növeltük előnyünket. A harmadik etapban alábbhagyott a lendület, a vendégek bontogatták szárnyaikat. Próbálkozásaiknak vagy a kapufa, vagy Torma Levi védései szabtak gátat. A vendégek gólja helyett ismét mi voltunk eredményesek.

Az utolsó felvonulásra csapatunk teljesen elfogyott, a sárváriaké volt ez a játékrész. A szépítő gólt sikerült megszerezniük, azonban közelebb zárkózni már nem.

Nagyon büszke vagyok a gyerekekre, úgy érzem,a közösség kezd csapattá alakulni! Amíg erejük engedte, becsülettel tették a dolgukat, ami az eredményben is megmutatkozott. Nagyon sok dolgunk van még, de ha ilyen felfogásban tesszük a dolgunkat, akkor annak meglesz az eredménye

– értékelt Balogh Bence a zsinórban negyedik győztes találkozó után.

  • Csatolt dokumentumok