Lurkó UFC U15 – Üstökös FC Győr U15 4–0 (3–0)
Lurkó UFC U15:
Szalai-Horváth (Gáspár, 74.) – Horváth Z., Andor, Lakner, Joó – Varga N. (Gombos, 74.), Vert Zs. – Tompa (Paukovits, 68.), Babarcki (Molnár G., 60.), Bertók (Porkoláb, 60.) – Gartner (Poór, 68.). Vezetőedző: Iszak Sándor.
Gólszerzők: Gartner (14., 1–0; 60., 4–0), Varga N. (25., 2–0; 27., 3–0)

A Regionális U15-ös bajnokság Alap szekciójának északnyugati csoport felsőházi rangadóján az első helyezett Lurkó UFC a második Üstökös FC Győrt fogadta. A mieink 3 pont előnnyel várták a kék-fehéreket, és tudtuk előre: csak akkor taszíthatnak le bennünket a trónról a vendégek, ha hét gólt elérve, legalább hat találattal győznek le bennünket.

Az első negyedóra végén már tettünk is arról, hogy ilyen szóba se kerüljön! Uraltuk a találkozót, és a középső zónában történő labdaszerzés után Tompa Ádám passzát Gartner Raul váltotta gólra, 1–0. Hasonló volt a forgatókönyv szűk tíz perc múlva: akkor Gartner labdaszerzése után Tompa Ádám kerül helyzetben, ám buktatták a 16-oson belül. A büntetőt Varga Nimród értékesítette, 2–0. Két perc múlva Horváth Zalán labdaszerzés után indult a támadásunk a jobb szélen, Babarcki Dominik passzára pontosan érkezett Varga Nimród, 3–0 ide!  

A második félidőből bőt tíz perc telt el, amikor egy kontra végén Gartner Raul még elhibázta a helyzetet, ám a 60. percben egy vendégszöglet után ismét kontrát vezettünk, amit Raul most már értékesített, kialakítva a 4–0-s végeredményt.

Nagyjából eldőlt a múlt héten, hogy mi vagyunk a bajnokok. De így is nagy elánnal készültünk a mai napra, hiszen presztízsmeccs várt ránk. A meccs elejétől fogva bizonyították ezt a fiúk, végig kontroll alatt tartották a játékot, sok labdát szereztek. Nem gondoltam, hogy ekkora lesz a különbség, a gólok önmagukért beszéltek! Megérdemelten nyertünk és lettünk bajnokok! Mindenkinek köszönöm: a játékosoknak, a fantasztikus szülőknek, a vezetőségnek, a Lurkó UFC minden munkatársának, hiszen közösen értük el a bajnoki címet! Szezon közben vettem át a csapatot, sajnos voltak kiválások a bajnokság alatt, de ez az együttlévő társaság nagyon szép teljesítményt tett le az asztalra! Új meccsek következnek, olyan csapattal találkozunk, akik komoly játékerőt képviselnek. Bízom a srácokban, nem lesz egyszerű az osztályozó egy fárasztó, hosszú szezon után. Szeretnék ezúton is gratulálni az U16-os korosztályunknak és sok sikert kívánok nekik az osztályozójukra 

– értékelte a találkozót Iszak Sándor.

 

  • Csatolt dokumentumok