2010-január :érkezés a Lurkóba Első nemzetközi mérkőzésén

 

10 januárjában egy szombathelyi "lurkós" tornán nyújtott játékával hívta fel a figyelmet magára.Az idősebbek között is kitűnt érett ,technikás játékával.A Lurkó ekkor hívta soraiba és igazolta át.

Fejlődése a Lurkóban is töretlen volt.Jól képzett edzők kezei között meghatározó játékosává vált a 2001-es korosztálynak.

Az idő elérkeztével a Lurkó teljes korosztályát átadta az Illés Akadémiára,így lett Patrik is a Haladás Kft tagja.

Érkezés az akadémiára Érkezés az Nb1-be

Rengeteg munka,verejték és energiabefektetéssel lett először korosztályos válogatott , kapott profi szerződést és most lehetőséget az Nb-1-es bemutatkozásra.

Rengeteg lemondás-nyári programokról-hajnali kelések a napi két edzés miatt kitartás és elkötelezettség ,szülői és egyesületi,iskolai támogatás mind-mind kellett e februári szombat élményének a létrejöttéhez.

Reméljük sok örömet szerez a szombathelyi és a magyar labdarúgás híveinek, szurkolóinak  játékával

.A Lurkó a profivá lett Patrik után annyi pénzt kapott-mivel lemondott a Haladás kft-től járó pénzről-amennyit általában SZMJ Önkrmányzata támogatásként szotott adni az egyesületnek 0 azaz nulla forintot..

reméljük sokáig játszik még a Hali színeiben de... de akkor sincs nagyobb probléma ha később eligazol más egyesületbe.Hisz minden embernek saját sorsát is figyelnie kell.Régebben is eligazoltak Szombathelyről Novák ,Komora, vagy a jelenlegi csapatban is talákhatók olyanok akik évekig más klubban ,más országban játszottak, vagy a nem is oly régen itt játszó kis Kokó,vagy legújabban a Rácz Barni.

De ez teljesen érthető,hisz kis egyesület a Haladás és a játékosoknak másfél évtizede van a személyes jövőjének kiépítésére.

S legtöbbször nem a klub küldi el Őket ,hanem Ők kapnak lehetőséget egy magasabb kihívást mellyel megpróbálnak élni.

Hát... sok sikert Patrik