Üstökös FC Győr U19 – Lurkó UFC U19 4–6 (1–2)
Lurkó UFC U19:
Bögöly – Sabia, Lipics, Sáfár, Neszlinger (Makkos, 46.) – Péter (Németh R., 63.)  Nemes, Kiss L., Ágoston – Tóth N., Varga D. (Prógli, 75.). Vezetőedző: Molnár Károly.
Gólszerzők: Varga D. (15., 1–1; 35., 11-esből, 1–2; 50., 1–3; 54., 1–4), Sáfár (59., 1–5), Kiss L. (76., 2–6)

Nem a legideálisabban indult 2021 utolsó tétmeccse a Lurkó UFC U19 (2003-2004) számára, ugyanis az első percben egy oldalról érkező beadásba oly’ szerencsétlenül értük bele, hogy a felpörgött labda a hálónkba hullott, 1–0. Sikerült azonban a mieinknek változtatni, és a szünetig meg is fordítottuk az eredményt! Egy szemre is tetszetős támadás végén egyenlítettünk, majd a Tóth Nimród ellen elkövetett szabálytalanság miatt megítélt jogos büntetőt Varga Dániel váltotta gólra, így az első félidő végén már mi vezettünk. Fordulást követően újabb három gólt szereztünk, azaz már 5–1-re is vezettünk. Szépített az Üstökös, ám megint mi találtunk be (6–2), aztán a végén még a hazaiak tudtak kozmetikázni az eredményen, így a Lurkó UFC 6–4-re győzött Győrben!

Tizennégy meccsen 22 pontot szerzett ősszel a Lurkó, ez pedig a hatodik helyre elegendő a Regionális bajnokság Észak-nyugati csoportjában.

Megfogyva bár, de törve nem: hat játékosunk hiányzott a mai meccsre. Aki eddig kevesebb lehetőséget kapott, az kezdőként lépett pályára, illetve a cseréket az U17-esek adták. Taktikailag és akaratilag is nagyot nyújtottunk. Fegyelmezetten és célratörően, racionálisan futballoztunk, szemre is tetszetős gólokat szereztünk. Adtunk, de kaptunk is, de maximálisan elégedett vagyok a srácokkal! A hiányzókat tőlük idegen poszton is tudtuk pótolni, rendkívül tetszett, ahogy befejeztük a szezont, ugyanis ezt úgy tettük, ahogy illik: csapatként működve! A játék képe alapján mindenben felülmúltuk az ellenfelünket, megérdemelt győzelmet arattunk

– nyilatkozott Molnár Károly a találkozót követően.  

 

  • Csatolt dokumentumok